Casillas bepöccent: már a Barcába is elmenne

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.21. 17:35
null
Valdés itt még nem sejthette, hogy lehetséges utódjával pacsizik (Fotó: Action Images)
Úgy tűnik, a Real Madridnál nem elég a Bale-saga, most jöhet majd a casillasos pletykaáradat is. Sajtóhírek szerint ugyanis a spanyolnak annyira elege lett abból, hogy a blancók kispadját melegíti, hogy közölte, akár már a Barcelonának is felajánlaná a szolgálatait.

Bár Iker Casillas fejben már biztosan bekészítette a konfettit és a „Visszatértem” feliratú tortát, ám úgy tűnik, hiába, mivel José Mourinho távozása ellenére sem az ő nevével kezdődik a blancók kezdőcsapata.

Vicente del Bosque válogatottjának alapembere ezt elég nehezen viseli, és a spanyol Tiki-Taka című műsorban bemutatott felvétel szerint (a csatolt videónkban 1:57-től látható) a Betis ellen 2–1-re megnyert bajnoki előtt már bemelegíteni sem volt hajlandó, mivel – ismerve saját sorsát – feleslegesnek érezte az egész hacacárét.

A Mundo Deportivo szerint Casillasnak már annyira elege lett a nem is olyan régen még imádott együtteséből, hogy akár az ősi rivális – és amúgy épp kapust kereső – Barcelonához is hajlandó lenne átigazolni. Csak végre védhessen már!

A gránátvörös-kékeknek persze több sem kellett, és a katalán sport.es szerint már meg is kísértették „San Ikert” egy zsíros ajánlattal.

Hozzá kell tenni, hogy csakúgy, mint szinte az összes lélegezni tudó futballistát, Casillast is összehozta a brit bulvársajtó a nyári átigazolási időszakban visszafogott Arsenallal. A Daily Mail információi szerint az „ágyúsok” szokásukhoz híven nem vinnék túlzásba a költekezést, és egy diszkrét 8 millió fontos ajánlattal készülnek lecsapni a kegyvesztett kapusra.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik