CR7 BL-döntős, önimádó gólörömének saját mozifilmje volt az oka?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.28. 13:16
null
Cristiano Ronaldo, a kockák és az emlékezetes gólöröm (Fotó: El Confidencial)
Érdekes sztorival állt elő egy spanyol napilap Cristiano Ronaldónak a Bajnokok Ligája döntőjében produkált, sokakat megosztó és erősen túlzó gólörömével kapcsolatban. Az El Confidencial azt állítja, CR emlékezetes „balotellis” beállása a portugál aranylabdás karrierjéről készülő mozifilm miatt jött létre.

Ronaldo messze nem a legjobb mérkőzését játszotta az Atlético ellen (hosszabbításban) 4–1-re megnyert találkozón, ezért is volt nehezen érthető, miért sztárolta agyon tökéletesen kidolgozott, félmeztelen felsőtestét a (büntetőből szerzett) negyedik gól után, amikor az ellenfél lelkileg összetört játékosai már lépni is alig bírtak. Most született egy elmélet, amely szerint nem az önimádás volt a motiváció.

A spanyol lap szerint a finálé minden percében egy speciális kamera rögzítette Ronaldo összes lépését, cselét és lövését. Döntőbeli teljesítménye kiemelt szerepet kap készülő filmjében, a hamarosan mozikba kerülő Ronaldo, the movie című alkotásban, amely a Real Madrid hőn áhított 10. BEK/BL-trófeájának megszerzésére lesz kihegyezve. CR pontosan tudta, hogy hol található az őt rögzítő kamera, direkt oda ment (túl)ünnepelni a gólt.



Persze azt a verziót sem zárhatjuk ki, hogy ez a történet csupán egy pozitív kampány a gólöröme miatt sokat támadott Ronaldo marketingcsapatától. Egy biztos, ha megérkezik CR7 mozifilmje a vászonra, valamivel közelebb leszünk az igazsághoz.

Zárásként pedig mutatunk egy érdekes felvételt a szombati BL-döntőről Cristiano Ronaldóval kapcsolatban. Sergio Ramos drámai egyenlítésének pillanatában minden Real-játékos egy kupacban ünnepelt, kivéve a portugált, aki a gól után a magasba dobta kezeit, elrúgta a labdát, majd komótosan és magányosan elindult a kezdőkör irányába. Madridi karrierjének talán legfontosabb pillanatát követően.

Azt pedig tudjuk, hogyan ünnepelte tizenegyesből szerzett gólját harminc perccel később, amikor már minden eldőlt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik