Brit sprinterlegenda szivárogtatta ki a jövő évi Arsenal-mezt

Vágólapra másolva!
2013.10.08. 14:52
null
A sprinterrel közösen korábbi és jelenlegi, Puma-szponzorált „ágyúsok” buktatták le az új Arsenal-mezt (Forrás: telegraph.co.uk)
Az 1992-es barcelonai olimpia 100 méteres síkfutó számában aranyérmes Linford Christie a „gyanúsított” a Premier Leauge-ben jelenleg második Arsenal jövő évi mezének leleplezésében, amelyet az angol sajtó tudomása szerint a 2014–2015-ös idénytől a Puma fog gyártani. Christie a Twitterén posztolta a képet, majd gyorsan le is törölte, de hiába, azt bizony az internet addigra a magáévá tette.




A fotón a brit sprinter mellett az „ágyúsok” egy korábbi és két jelenlegi labdarúgója is szerepel: az elmúlt években a New York Red Bullst erősítő francia csatárikon, Thierry Henry, valamint a szintén francia válogatott Bacary Sagna és Olivier Giroud.

Egyes internetes források úgy vélik, Henry felsőtestén az Arsenal következő szezonra tervezett hazai szerelése feszül, Giroud pedig a hozzá tartozó tréningruhát viseli.

Az észak-londoni klub mezeit immáron közel két évtizede, 1994 óta a Nike gyártja, de az Arsenal részéről egyelőre nem megerősített információk szerint a sportszergyártó helyét jövő évtől öt szezonra Henry, Sagna, Giorud és Christie személyes szponzora, a Puma veszi át, s a mezbeszállító állítólag évi 30 millió fontot fizet majd az Arsenalnak.

A hivatalos bemutatóra a tervek szerint csak a 2014-es év elején kerül sor, de Linford Christie „balesetének" következtében már most lehullott a lepel az első számú szerelésről. Arsenal-drukkerek! Hogy tetszik?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik