Prémium: bikinis szőkék mossák a meccs legjobbjának kocsiját

Vágólapra másolva!
2013.08.10. 11:22
null
A klub már ki is osztotta az első prémiumot (Forrás: independent.co.uk)
Nijmegenben tudják, milyen módszerekkel motiváljanak egy az előző szezonban a bajnokság 15. helyén végzett csapatot az előrelépésre. A 2013–2014-es idényben a NEC együttesénél nem egy szponzorált üveg pezsgővel köszöntik majd a mérkőzés legjobbját, hanem egy különleges ajándékkal: egy minden igényt kielégítő autómosással. Szőke bombázók hozzáértő kezei által. És azt említettük, hogy a lányok bikiniben vannak? És hogy hárman? Hát nem szuper ötlet?

Az egyelőre nem tisztázott, hogy állandó szereplők ragadnak majd habos szivacsot hétvégéről hétvégére, esetleg idővel új lányok bukkannak fel, az ellenben biztos, hogy a NEC együttesénél duplán megéri a a maximumot nyújtani.

Az új hagyomány első szerencsés kiválasztottja a Liverpool kötelékében nevelkedett Victor Pálsson volt, aki Twitter-bejegyzéséből következtetve a spanyol Osasuna elleni barátságos 1–1-et követően bizony le volt nyűgözve a kiemelkedő teljesítményért cserébe kapott szolgáltatástól.

„Köszönet a NEC Nijmegennek a meccs embere kitüntetésért, az autóm soha nem volt tisztább” – írta a 22 éves izlandi középpályás a közösségi oldalon.

Babos Gábor és Vadócz Krisztián volt klubjánál pedig remélik, az új meccs embere díjnak köszönhetően az előttünk álló szezonban nem ráncolják majd kiesési gondok a klubvezetés és a szakmai stáb homlokát, a 2012–2013-as kiírásban mindössze négy pont választotta el a klubot a kiesés elkerüléséért vívandó rájátszástól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik