Barátját siratja a Man. City sztárja

Vágólapra másolva!
2011.01.22. 14:21
null
Johnson góljai után ünneplés helyett barátjára emlékezik (fotó: Action Images)
Adam Johnson, a Manchester City és az angol labdarúgó-válogatott szélsője remek szezont fut, és az utóbbi időben is jól teljesít, pedig nincs könnyű dolga: december közepén legjobb barátja öngyilkosságot követett el.

 

A  néhai Dale Roberts 
és menyasszonya
A néhai Dale Roberts és menyasszonya

A 24 éves Dale Roberts – a Rushden & Diamonds és az angol C-válogatott kapusa – december közepén lett öngyilkos, Adam Johnson azóta is minden nap gondol rá, és góljait is korábbi legjobb barátjának ajánlja.

„A temetése napja életem egyik legrosszabb napja volt, ha nem a legrosszabb, csupán 24 éves volt… – mondta Johnson. – Átéltem már a nagymamám temetését is, de ő 86 évesen ment el, teljes életet élt. Dale a barátom volt, és nagyon nehéz elhinni, hogy ilyen kevés jutott neki.”

A két fiatal 11 évesen ismerkedett meg, együtt játszottak az iskolában, majd Sunderlandbe és Middlesbrough-ba is követték egymást. Johnson elmondta, hogy egy időben mindig Roberts vitte edzésre, mert idősebb volt nála és tudott vezetni. 

Dale-lel Manchesterben nőttünk fel, és rengeteget mókáztunk. A nyáron Los Angelesbe mentünk nyaralni. Ha valaki akkor azt mondta volna, hogy az év végén már nem lesz közöttünk, nem hittem volna el.”

„Amikor otthon voltam, meglátogattam az édesanyját és az édesapját. A mamája jobban vigasztalt engem a temetésen, mint én őt. Ő is azt szeretné, ha visszajönne. Én még most is azon gondolkozom néha, hogy a nyáron hova menjünk együtt.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik