Balotelli sokkoló, terepszínű Bentleyvel jár edzésre - képek

Vágólapra másolva!
2012.11.10. 20:17
null
Balotelli járgánya beleolvad a környezetébe (forrás: Daily Mail)
Címkék
Olaszország neve egybeforrt a stílussal, az esztétikával, az igényes divattal. Mario Balotelli neve egybeforrt a gagyival, a stílustalansággal, a divat terén az igénytelenséggel. Nem mi mondjuk, az angolok, de akár mondhatnánk mi is...

A Manchester City olasz csatárklasszisa most azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a csapat edzőközpontjába terepszínűre mázolt Bentley Continental GT-jével gurult be. A hétköznapi fényezésű autó potom 160 ezer fontért vonatta be ezzel az ízléstelen burkolattal a 22 éves futballista.

Balotelli és a Bentley közeledik az edzőközponthoz (forrás: Daily Mail)
Balotelli és a Bentley közeledik az edzőközponthoz (forrás: Daily Mail)

Hát igen, valljuk be, nagyon fontos az álcázás, főleg ilyen ismert embernek, mint Balotelli. Vajon hogyan lehet a legjobban elrejtőzni Manchester környékén? Természetesen, ha beleolvadunk a környezetbe, márpedig egy terepszínű Bentleyt senki sem fog észrevenni. Ugye?

A dolgozók is vidáman nézegették az új külsőt  (forrás: Daily Mail)
A dolgozók is vidáman nézegették az új külsőt (forrás: Daily Mail)

Ezalatt honfitársa és edzője, Roberto Mancini kerékpárral érkezett edzésre, de rikító neonzöld overalljában és bukósisakjában esélye sem volt úgy elvegyülni a tömegben, mint játékosának. Ha megvizsgáljuk a képeket, nyomban képet is alkothatunk erről.

Eközben Roberto Mancini inkább két keréken tekert (forrás: Daily Mail)
Eközben Roberto Mancini inkább két keréken tekert (forrás: Daily Mail)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik