Balotelli Ferrarival körözött a gokartpályán - képek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.10. 21:17
null
Mario „felsorakozik” a rajtvonalon
Milanos szerződése tiltja a gokartozást, azt viszont nem, hogy fehér Ferrarijával körözzön a kisautóknak épített pályán.

Mario egyik kedvenc helye Milánóban a város szélén található Pala K nevű gokartközpont, ahol évek óta rendszeres vendég, a büszke tulajdonos szerint még a Manchester Citynél töltött évek során is időről-időre bejelentkezett egy kis körözésre.

Az AC Milannal kötött szerződése azonban tiltja a gokartozást – mármint azt, hogy a focisták gokartot vezessenek. Marion azonban nem most jött a 6:20-assal, őt nem lehet csak úgy eltiltani kedvenc szórakozásától! Miután a gokartklubban imádják, megengedték neki, hogy saját autójával, egy 235 ezer eurós (kb. 70 millió Ft) nyitott Ferrari 458 sportautójával tegyen néhány kört – cimborái lelkes ovációjától kísérve.

Teljesen veszélytelen szórakozás
Teljesen veszélytelen szórakozás

Joe Ghiringhelli, a Pala K tulajdonosa szerint a Milan vezetőinek fölösleges aggódniuk a gokartozni akaró játékosok testi épségéért: „Itt még soha senki nem sérült meg, teljesen biztonságos a pálya. Írni is fogok egy levelet a Milan vezetőségének, hogy ne tiltsák el a játékosokat a gokartozástól.”

De vajon mi lesz a következő dolog, amit megpróbálnak majd megtiltani Mariónak?

A pálya tulajdonosával, Joe Ghiringhellivel
A pálya tulajdonosával, Joe Ghiringhellivel


Mario egy korábbi látogatása a Pala K-ban

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik