Balotelli barátnője a jutalom, ha BL-döntőbe jut a Real Madrid

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.29. 09:55
null
Balotelli ismét meggondolatlanul fecsegett (Fotó: zimbio.com)
Bár csapata, az AC Milan már a legjobb tizenhat között búcsúzni kényszerült a Bajnokok Ligájától, Mario Balotelli gondoskodott róla, hogy részese legyen az elődöntők izgalmainak. A különc csatár legújabb aranyköpésével még a hardcore Mario-fanokat is sokkolta, de legfőképp belga modell barátnőjét.

Vasárnap este a Catania ellen ismét eredményes Balotelli olyan biztos a Real Madridot nem egész egy hete 4–1-re legyőző, a BL-elődöntő első felvonásán háromgólos előnyt szerzett Borussia Dortmund döntőbeli részvételében, hogy megígérte, ha Ronaldóék Madridban megfordítják a párharcot, megengedi a Real-játékosoknak, hogy kedvesével, Fanny Negueshával töltsenek egy éjszakát.

„Ha a Real Madrid ledolgozza hátrányát és kiejti a Dortmundot a BL-elődöntő visszavágóján, megengedem, hogy a játékosai lefeküdjenek a barátnőmmel" – idézi két spanyol napilap is, a Marca és az As az olasz szavait.

Így, ha a klub történetének tizedik BL-trófeája és két elvesztett BL-elődöntő nem lenne elég motiváció a Real Madrid sztrájainak, Balotelli „kölcsönszerződése" is lelkesítheti őket pályafutásuk egyik legkeményebb kihívása előtt. Ebbe csupán egyetlen résztvevő nem egyezett még bele: szerencsétlen Fanny, akinek a meggondolatlanul fecsegő Mario a vásárra vitte a bőrét.

Friss hír: Az AC Milan időközben hivatalosan is cáfolta, hogy Balotelli felajánlotta volna a Real játékosainak belga barátnőjét, amennyiben háromgólos hátrányból megfordítják a BVB elleni párharcot. A klubvezetés közleménye szerint a csatár nem nyilatkozott a kedd esti BL-elődöntővel kapcsolatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik