Bale inkább Kaká luxusrezidenciáját választotta

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.25. 14:19
null
Gareth Bale nemsokára otthonra talál Madridban (forrás: mundodeportivo.com)
Bár nemrég arról adtunk hírt, hogy Gareth Bale madridi otthona Mesut Özil egykori háza lesz. Most úgy néz ki, hogy a walesi csatár családja nem veszi meg a házat, inkább bérel egyet.

Az új otthon Madrid luxusnegyedében található, ráadásul CR, Benzema, Casillas vagy éppen Sergio Ramos is a közelben lakik.

Most úgy néz ki, hogy Kaká egykori madridista luxusházába költözik Bale kis családja. A havi bérleti díj nem kevés, de a havi fizuból könnyen előteremthető. Pontosan 12 ezer euró, vagyis nagyjából 3 millió 600 ezer forint.

A ház nagyjából 1500 négyzetméter alapterületű, kétszintes, és igen előkelő környéken fekszik. Az emeleten pihenheti ki a fáradalmait a futballista, ahol egy hatalmas fürdőszoba is a kényelmét szolgálja. A földszinten négy hálószoba található, mindegyikben saját fürdőszobával, és a méretes nappali, ahol rengeteg vendéget lehet fogadni egy esetleges házibulin.

A ház része még egy 400 négyzetméteres pince, egy kis garázs, amelyben hat autó is elfér. És akkor még nem beszéltünk a medencéről, az edzőteremről és megannyi másról, amely mind-mind a futballista nagyobb komfortérzetét szolgálja.

Bizonyára kevesen utasítanák vissza, ha egy ilyen kéglit kapnának. Bár szinte megrettentünk, mert elképzeltük, hogy ezt a házat hétvégén Bale-nek kell kiporszívóznia. Aztán elhessegettük a gondolatot. Mégsem legénylakásról van szó!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik