Bajnokok Cicája: ki lesz a legszexibb BL-WAG? Döntő!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.24. 18:23
Akárcsak az európai klubfutball legrangosabb sorozata, a Sportszelep BL-szépségversenye, a Bajnokok Cicája is a fináléhoz érkezett.

A sors fintora, hogy a Bajnokok Ligája negyeddöntőivel párhuzamosan indított sorozatunkban – akárcsak élesben – szintén a két madridi klub, a Real és az Atlético jutott be a fináléba, ahol a csapatokat a mögöttünk hagyott fordulókban a két legtöbb szavazatot bezsebelő szépség, Irina Sejk és Malena Costa képviseli és száll szembe olvasóink kegyeiért, illetve a képzeletbeli serlegért. Real és az Atlético jutott be a fináléba, ahol a csapatokat a mögöttünk hagyott fordulókban a két legtöbb szavazatot bezsebelő szépség, Irina Sejk és Malena Costa képviseli és száll szembe olvasóink kegyeiért, illetve a képzeletbeli serlegért.

Út a döntőig. A „matracosok” útja a fináléig a Barcelonán és a Chelsea-n át vezetett, előbbit Vanessa Lorenzo (Carles Puyol), utóbbit Sara Madeira (David Luiz) képviselte. A Real Madrid a Dortmundot és a Manchester Unitedet utasította maga mögé a Bajnokok Cicája kieséses szakaszában, Anna Stachurska (Robert Lewandowski) és Edurne (David De Gea) bizonyult kevésnek a királyi WAG-ekkel szemben.

Finálé! Bizonyára keveseket lep meg, hogy a Bajnokok Cicája végső ütközetében a Real Madridot Irina Sejk, Cristiano Ronaldo kedvese próbálja közelebb segíteni a végső sikerhez. A világhírű orosz modell – aki pár hete soha nem látott testrészeit mutatta meg – abszolút esélyesként érkezik a döntőbe.

IRINA SEJK – A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
IRINA SEJK – A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

Ehhez azért lesz egy-két szava (és formás domborulata) a szintén modell Malena Costának, aki korábban a Barcelonától májusban elköszönő Carles Puyol barátnője is volt, de jelenleg Mario Suárez mellett boldog – a helyi bulvársajtó szerint eséllyel pályáznak a spanyol foci következő sztárpárja címére. Egy Bajnokok Cicája-siker biztosan sokat dobna kettejük – de főleg Malena – nemzetközi megítélésén, a győztes kiléte kizárólag olvasóinkon múlik. Mindkét hölgyről bőséges galériával kedveskedünk és igyekszünk megkönnyíteni a döntést.

MALENA COSTA – A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
MALENA COSTA – A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

SZAVAZÁS

Ki nyerje a Bajnokok Cicája fináléját?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik