Bajnokok Cicája: döntse el, ki a legszexibb BL-WAG! #2

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.02. 19:13
Kedden és szerdán rendezik a Bajnokok Ligája negyeddöntőit nyolc csapat részvételével. Miközben a legnagyobb sztárok a pályán feszülnek egymásnak, a Sportszelep békés cicaharcot hirdetett: döntse el ön, melyik együttest képviselő szépség jusson a Bajnokok Cicája elődöntőjébe!

Szépségversenyünk első fordulójának második felvonásán (a sorsolással összhangban) Real Madrid–Borussia Dortmund és PSG–Cheslea összecsapásokat rendezünk. A keddi párharcok eredményét, azaz olvasóink szépségítéletét cikkünk végén közöljük. Jövő héten a visszavágókkal jelentkezünk, így alakul majd ki az elődöntő mezőnye, amelyben új lányok veszik fel, azaz veszik le a kesztyűt. Real Madrid–Borussia Dortmund és PSG–Cheslea összecsapásokat rendezünk. A keddi párharcok eredményét, azaz olvasóink szépségítéletét cikkünk végén közöljük. Jövő héten a visszavágókkal jelentkezünk, így alakul majd ki az elődöntő mezőnye, amelyben új lányok veszik fel, azaz veszik le a kesztyűt.

REAL MADRID–BORUSSIA DORTMUND

Amit a Bayern München a pályán képvisel a mostani BL-szezonban, pontosan azt jelenti Irina Sejk a Bajnokok Cicája-versenyben. Cristiano Ronaldo orosz kedvese olvasóink kedvence, toronymagas esélyes, és valljuk be, akkor is az lenne, ha most először találkoznánk a modell nevével.

IRINA SEJK - A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
IRINA SEJK - A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

Robert Lewandowski eltiltás miatt nem lesz ott a Santiago Bernabéu Stadionban, csinos menyasszonya, a szintén lengyel, testnevelési egyetemet végzett Anna Stachurska viszont felveszi a harcot a WAG-berkekben rettegett Irinával. Anna fekete öves karatés, ráadásul Európa-bajnoki bronzérmes, de ez nem az a műfaj, ahol egy jól irányzott pörgőrúgás sikerre vezethet.

ANNA STACHURSKA - A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
ANNA STACHURSKA - A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

SZAVAZÁS

Ön kit juttatna a Bajnokok Cicája elődöntőjébe?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!


PSG–CHELSEA

Yanina Screpante simán letagadhatná, pedig már 30 éves, azt már kevésbé, hogy Ezequiel Lavezzi, a párizsi futballcsapat argentin támadójának szintén argentin barátnője. A sikeres modell korábban a teniszező, Juan Martín del Potro kedvese is volt, így bőven van tapasztalata a sztársportolók fejének elcsavarásában. A pletykák szerint Lavezzit is ő vette rá, hogy Nápoly nyüzsgő utcáit cserélje le egy romantikus párizsi fészekre.

YANINA SCREPANTE - A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
YANINA SCREPANTE - A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

Ryan Bertrandra a jelenlegi szezonban nem számít José Mourinho, de ez a legkevésbé sem zavarja szerelmét, a sokkoló módon fürdőruhamodellként híressé váló Bianca Slatert. A bűbájos barnaság gyakran felbukkan a lelátón a bajnoki mérkőzéseken, annál többször csak a magazinok címlapján találkozhatunk szemet gyönyörködtető alakjával.

BIANCA SLATER - A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
BIANCA SLATER - A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

SZAVAZÁS

Ön kit juttatna a Bajnokok Cicája elődöntőjébe?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!


A Bajnokok Cicája első fordulójának első napján is négy csapat szépséges képviselője dobta be magát a szavazatokért, a kedd esti „odavágók” után Malena Costa (Atlético Madrid, Matio Suárez) és Sam Cook (Manchester United, Chris Smalling) érezheti magát nyeregben a jövő heti (frissített galériás) visszavágók előtt.

Alább a pontszámokat is megmutatjuk, amelyek a két forduló után összeadódnak és úgy kapjuk meg a továbbjutókat, azaz az elődöntő mezőnyét, ahol új lányok képviselik majd a csapatokat.

BAJNOKOK CICÁJA, NEGYEDDÖNTŐ
ELSŐ MÉRKŐZÉS
Malena Costa
(spanyol)–Vanessa Lorenzo (spanyol) 2211–1314
Sam Cook (angol)–María Imízcoz (spanyol) 2573–1322
A visszavágókat jövő hét szerdán (ápr. 9.) rendezik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik