Az MU sztárja az X-Factor szépségével csalta meg feleségét?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.10. 17:16
null
<strong>Emily Wademan </strong>(Forrás: The Sun)
Anthony Martial, a Manchester United nyáron igazolt fiatal sztárja megcsalta a feleségét egy angliai X-Factor-versenyzővel egy párizsi szállodában – erről a lány beszélt a The Sunnak. 

 

A 24 éves Emily Wademan a The Sunnak nyilatkozott az állítólagos egyéjszakás kalandról. Elmondása szerint Martial – minden idők legdrágább tinédzserkorú labdarúgója – Párizsba vitte őt, ahol egy romantikus séta után vacsorázni, majd egy hotelszobába mentek.

A randevú a Manchester United–Swansea (2–1) angol bajnoki után történt, amikor Martial néhány napos kimenőt kapott remek teljesítményéért.

Martial gyermekkori szerelmét, Samanthát vette feleségül, fél éve közös gyermekük is született, Peyton. A csatár augusztusban úgy nyilatkozott, szereti a családos életet és a tudatot, hogy hazamehet valakihez az edzések után.

Martial itt feleségével és gyermekével (Forrás: The Sun)
Martial itt feleségével és gyermekével (Forrás: The Sun)

„Azt mondta, hogy általában nem fogyaszt alkoholt, de rávettem, hogy koccintson velem. Közös fotót is készítettünk az étteremben” – idézi a The Sun Emily Wademant. A lány állítja, neki Martial azt mondta, hogy már különváltak a feleségével.

A közös kép az étteremből? (Forrás: The Sun)
A közös kép az étteremből? (Forrás: The Sun)

„A szállodai szobában csókolózni kezdtünk, de mondtam neki, hogy én nem olyan lány vagyok. Végül mégis beadtam a derekam. Be voltam csípve, és hatással volt rám a romantikus környezet is. Anthony szenvedélyes szerető volt, dicsérte az ajkaimat és a testemet, nagyon kellemesen éreztem magam a társaságában” – szólt az énekesnő beszámolója.

A nyilatkozat megjelenése óta angol lapok próbálták megszólaltatni Martial képviselőit, de egyelőre nem kommentálták az elhangzottakat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik