Aston Martinját adta az edzőnek a boldog klubtulaj

Vágólapra másolva!
2013.02.11. 09:29
null
Ez az Aston Martin cserélt gazdát a világraszóló siker után (Forrás: Daily Mail)
A Mansfield Town történelmi, 8–1-es sikere után John Redford odaadta 85 ezer fontot érő autója kulcsait Paul Cox edzőnek.
Paul Cox (Forrás: Action Images)
Paul Cox (Forrás: Action Images)

Úgy látszik, hogy az angol ötödosztályú labdarúgó-bajnokságban (Conference National) szereplő Mansfield Town elnök-tulajdonosának, John Redfordnak remek az ízlése és hatalmas a szíve.

A Sportszelepen eddig csak csinos felesége okán említett elnök a szombati, Barrow elleni 8–1-es sikert követően a csapat edzőjének, Paul Coxnak adta 85 ezer fontot (kb. 29 millió Ft) érő Aston Martinját. A főnök Írországból sietett a találkozóra, és, amikor a félidőben megérkezett, fiai már 5–1-re vezettek, amin annyira föllelkesült, hogy azonnal odaígérte a kocsit Cox edzőnek. Úgyhogy a jövőben a derék tréner már az MT51 COX rendszámú, gyönyörű Vantage Coupe-val járhat edzést tartani.

„Még mindig nem nagyon akaródzik elhinni, hogy az enyém lehet a kocsi. Azon sem csodálkoznék, ha hétfőn a klubház előtti parkolóban csak egy oldalkerekes biciklit találnék” – hitetlenkedett a szerencsés szakember.

Sötétben nem jól látszik, de valami ilyesmi lehet az az Aston Martin (Forrás: autogaleria.hu)
Sötétben nem jól látszik, de valami ilyesmi lehet az az Aston Martin (Forrás: autogaleria.hu)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik