Analicia olvasztja meg Witsel körül a pétervári jeget - galéria

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.15. 21:43
null
Analica Chaves - <a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('Axel_Witsel_baratnUje_Analicia_Chaves')">GALÉRIA!</a> (Forrás: caughtoffside.com)
Axel Witselnek kellett egy kis idő, míg megszokta a körülményeket a Zenitnél. Új barátnője oldalán már minden nap ajándék lesz.

A belga válogatott játékosa a nyáron igazolt a Zenit Szentpétervárhoz, ahol a kezdeti hetekben nem ő volt a szurkolók kedvence – kiderült ugyanis, hogy sokkal magasabb fizetésért írt alá, mint, amit a klub régi motorosai kerestek.

Ő azonban szépen lassan túltette ezen magát, amiben segített akkori barátnője, a marketing szakos egyetemi hallgató, Rafaella Szabo is (nem tudtuk kideríteni, hogy a hölgy magyar, vagy esetleg erdélyi magyar). Akivel addig járkált Axel Floridába, hogy ott megismerkedett Analicia Chavesszel, és össze is melegedett a szépséges félvér modellel.

A SudInfo.be című lapnak nyilatkozva Witsel elmondta, hogy már régen, vagy tán még soha nem érezte magát ilyen boldognak, és minden tökéletes az életében. Igaz, hogy Analicia a fotózások miatt sokat utazik, de ez nem probléma, pláne úgy, hogy most már nem is az Egyesült Államokban él, hanem Szentpétervárra költözött kedveséhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik