A világ legdögösebb focistafeleségei

Vágólapra másolva!
2011.01.13. 19:07
null
<p>Martín Demichelis sem panaszkodhat a feleségére! (Fotó: swagmanmag.blogspot.com)</p><p> – A KÉPGALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!</p>
A j&oacute; nők vonz&oacute;dnak a sikeres pasikhoz &ndash; gondolja az egyszeri szurkol&oacute;, &eacute;s n&eacute;mi nyomat&eacute;kot ad ennek a gondolatnak, ha megfigyelj&uuml;k a legh&iacute;resebb futballszt&aacute;rok feles&eacute;geit. Csak &uacute;gy hemzsegnek k&ouml;z&ouml;tt&uuml;k a modellek, a sz&iacute;n&eacute;sznők, a műsorvezetők&hellip; Hogy a sz&eacute;p k&uuml;lső, vagy a gazdag k&eacute;gli ajtaja m&ouml;g&ouml;tt mi rejlik, az ritk&aacute;n tudhat&oacute;. A k&ouml;z&ouml;ns&eacute;gnek marad a csillog&aacute;s, a m&aacute;rk&aacute;s ruh&aacute;k &eacute;s kozmetikumok l&aacute;tv&aacute;nya, no meg az ill&uacute;zi&oacute;, hogy a sikeres emberek mindent visznek. Nyilv&aacute;n a v&aacute;l&aacute;skor is&hellip; de erről most sz&oacute; se ess&eacute;k. N&eacute;zz&uuml;k, milyen szemreval&oacute; feles&eacute;g jutott a legmenőbb focist&aacute;knak.

 

Alex  Curran kicsi
Alex Curran kicsi

Alex Curran – Steven Gerrard felesége
Bár Anglia nem éppen a szép nők hazája, Steven Gerrardnak mégis sikerült kihalásznia egyet. A huszonnyolc éves angol modell ügyesen egyengeti a kétgyerekes család útját. Divatrovatot ír (?) a Daily Mirrorban, 2007-ben saját parfümöt dobott a piacra, amelyet aztán persze vettek, mint a cukrot. A kamerák kereszttüzében él, de ezt cseppet sem bánja.

Ilary Blasi Francesco Totti felesége
A család esze – mondják Ilaryra a rosszmájúak, finom kritikával illetve a Roma csapatkapitányát, Tottit. Ilary maga sem tagadja, hogy igyekszik embert faragni Francescóból. Ami pedig a már hároméves kora óta kamerák előtt mozgó színész-újságírónő külső adottságait illeti… Hát, sehol sem kell neki szégyenkeznie.

he
he

Helen Svedin Luís Figo felesége
Nem volt olyan rég, amikor Luís Figo egy magyar ásványvíz gyártósora között dekázgatott, a gyerekeket pedig arra az időre feleségére hagyta. A harmincnégy éves svéd bombázó már három gyereket szült a portugálnak, az alakja azonban még mindig tökéletes, és tervezi a negyediket is.

Beatrice Trezeguet David Trezeguet felesége
A francia gólvágó felesége spanyol, megunta a torinói hideget, és hazavágyott a gyerekekkel. Ezért Trezeguet megegyezett az alicantei Hercules csapatával, és azóta ott játszik. A szemrevaló hitves valaha modell volt, de kerüli a nyilvánosságot. A róla készült képek alapján David jól választott.

Caroline Celico Kaká felesége
Se balhék, se elhagyott nők nem szegélyezik Kaká útját, ráadásul már gyerekként is jó szeme lehetett, mert akkor nézte ki magának későbbi feleségét, Caroline Celicót. Caroline nagyon vallásos, lelkipásztor is, tehát nem mutogatja úton-útfélen a különben figyelemre méltó bájait. Normális embernek szeretne megmaradni, és ez már önmagában is szép feladat.

Evangelina Anderson
Evangelina Anderson


Evangelina Anderson
Martín Demichelis felesége
Néhány futballistafeleség azonban többek között nem mindennapi testi adottságainak megmutatásából is él, mint például Evangelina Anderson. Az Argentína legszebb nőjének választott modell, táncosnő és színésznő nem jön zavarba a kamera előtt. Csoda, hogy Martín Demichelis első látásra beleszeretett?!

 

Jessica Geneux
Jessica Geneux

Pamela Diaz Manuel Neira exfelesége
A szépséges színésznő bájai igencsak megragadták az egykori chilei válogatott, Manuel Neira fantáziáját, kitartó ostromát pedig siker koronázta. Házasságuk azonban rövid életűnek bizonyult, hiába született kisgyerekük is, Manuel hódító természete erősebb volt a hűségénél. Hiába, van, akinek közelről a szép sem elég szép.


Jessica Geneux Martín Palermo felesége
Erotikus vulkánként jellemezte magát nem is olyan rég Jessica Geneux, argentin fotómodell, aki azt sem rejtette véka alá, hogy Martínnal remekül megértik egymást az ágyban, és nem szabnak határt a vágyaiknak. Palermo pedig szereti a szépség mindenféle arculatait felfedezni, amiben bizonyára sok férfitársa szívesen osztozna vele.

Alena Seredová Gianluigi Buffon felesége
Egy majdnem-szépségkirálynő is jutott a futballistáknak. Alena Seredová az 1998-as cseh szépségkirálynő-választás második helyezettje lett, hamarosan pedig elindult modellkarrierje Olaszországban. Buffon pedig a körülötte dongó csinos lányok közül kiszemelte Alenát, aki már két fiút is szült neki.

Sylvie Meis
Sylvie Meis

Marta Cecchetto Luca Toni felesége
Marta tizenhat éves kora óta modellkedik Olaszországban, és cseppet sem takargatja bájait, ha erre lehetősége mutatkozik. Luca Toni persze a legutóbbi aktsorozata után duzzogott egy sort, hogy más férfiak is legeltethetik a szemüket feleségén, pedig a hosszú évek alatt megszokhatta volna. Azért valahogy csak kibékültek…

Sylvie van der Vaart Rafael van der Vaart felesége

Hollandiában is teremnek modellek, Sylvie például nem véletlenül nyerte el a Hollandia legszexisebb nője címet. A dekoratív hölgy modell, műsorvezető, szerepel reklámfilmekben is, sőt helyet kapott a német Csillag születik zsűrijében is. 

Lássuk be, a Tottenhamben szereplő Rafael teljesítménye olykor elszürkül felesége mutatványai mellett!

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik