A vak katona felébredt a kómából, és meghatotta Gerrardot

Vágólapra másolva!
2014.05.02. 12:55
null
Rhodes legújabb remekműve (Fotó: dailymail.co.uk)
Matthew Rhodes élete nem könnyű. A brit katona egy baleset miatt rengeteget szenvedett, de nem adta fel, elkezdett rajzolni, és most kedvencével, Steven Gerrarddal is találkozhatott.

A korábban katonaként szolgáló Rhodes egy motorbalesetben részlegesen lebénult, és megvakult. Miután kiderült, hogy már nem élhet olyan életet, mint korábban, a tíz napot kómában töltő brit férfi új elfoglaltság után nézett.

„Furán hangzik, de nem tudtam, hogy tudok rajzolni. A veteránok egyik központjában kérdezték meg, hogy nincs-e kedvem kipróbálni a portrék készítését. Mint kiderült, egész ügyes vagyok” – mesélte vidáman a Daily Mailnek Rhodes.

A 39 esztendős Matthew imádja a futballt, így kézenfekvő volt, hogy kedvenceit is lerajzolja. Így ismerkedett meg bálványával, Steven Gerrarddal.

„Matthew elképesztően ügyes, nem tagadom, elérzékenyültem, amikor megláttam a képét. Hatalmas megtiszteltetés, hogy aláírhattam a rajzot” – mondta Gerrard a nagy találkozás után.

A Liverpool sztárja is meglepődött, milyen tehetséges Matthew Rhodes (Fotó: Reuters)
A Liverpool sztárja is meglepődött, milyen tehetséges Matthew Rhodes (Fotó: Reuters)

A Blind Artist elnevezésű blogon már fent is van a liverpooli ikonról készült kép, amelyet a tervek szerint a következő hetekben árvereznek el. Matthew közben már azt is elmondta, a képért kapott pénzt nem tartja meg, inkább felajánlja a rászorulóknak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik