A Tottenham sztárja nagyon beégette szexi barátnőjét a Twitteren

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.19. 10:30
null
Hazel O’Sullivan és barátja, Andros Townsend (Forrás: Daily Mail)
Nincs kétség, pénteken Andros Townsend, a Tottenham futballistája lett a Twitter bajnoka, egy óriási poénnal. Persze mindez nem jöhetett volna létre, ha nincs a játékos aggódó, közlékeny és csinos barátnője.

 

Az angol válogatott támadó a hétköznapok legboldogabb reggelén barátnőjével folytatott beszélgetését osztotta meg 290 ezer követőjével.

A történet lényege, hogy a főhősnő, Hazel O’Sullivan rémülten, abban a hitben írt telefonján a futballistának, hogy őt megbüntette klubja, a Spurs, mivel nem jelent meg időben az edzésen. A „hírt” szívatásból egy közös ismerős küldte a lánynak.

Townsend nem tudott a büntetésről, így bizonyítékot kért. Meg is kapta a Twitteren látott képet. A bökkenő mindössze annyi volt, hogy Townsend a büntetést a Football Manager nevű népszerű számítógépes játékban kapta, nem a valóságban – csak barátnőjének ez nem tűnt fel.

A Tottenham játékosa volt annyira „kedves”, hogy modell kedvesével folytatott beszélgetést megosztotta az internet népével, így beégetve a focis játékokban annyira nem jártas kedvest. Townsend lebuktató Twitter-bejegyzésében a Fottball Manager oldalának címzett egy kérdést: „Én mondjam el neki vagy ti szeretnétek?”



Jött is a válasz a Football Managertől: „Azt hiszem, barátom, jobb, ha ezt rád hagyjuk.”

A valóságshow-ból ismerté vált Hazel O’Sullivan (Forrás: Daily Mail)
A valóságshow-ból ismerté vált Hazel O’Sullivan (Forrás: Daily Mail)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik