A Patriots sztárja a Super Bowl utáni bulira tartogatta a legjobb mozdulatait - videó!

Vágólapra másolva!
2012.02.09. 17:54
Címkék
A vasárnapi meccs előtt egy hétig minden arról szólt, hogy tudja-e vállalni a játékot Rob Gronkowski. Nos, tudta, de ezúttal nem alkotott maradandót. Nem úgy, a Super Bowl utáni búfelejtő partyn.
ROB GRONKOWSKI SUPER BOWL AFTER PARTYJA
ROB GRONKOWSKI SUPER BOWL AFTER PARTYJA

A másodéves tight end 17 elkapott és egy futott touchdownnal megdöntötte a posztjára vonatkozó NFL-rekordot, így nem csoda, ha a New York Giants ellen készülő New England Paatriots minden szurkolója imára kulcsolt kézzel fohászkodott, hogy a bokáját fájlaló Gronk pályára tudjon lépni.

Nos, Gronkowski játszott, ezúttal azonban csak árnyéka volt önmagának: két elkapással mindössze 26 yardot tudott megtenni, ami az ő esetében bizony igen szerény eredmény. A 21–17-re elveszített indianapolisi mérkőzés után érthetően próbált szabadulni a rossz élményektől, és teljes erőből belevetette magát egy búfelejtő buliba.

A Pats némelyik korábbi játékosa szerint ez tiszteletlenség volt Gronkowski részéről, de igazából az vesse az első követ a 22 éves játékosra, aki egy ilyen szezon után nem így hagyná maga mögött a történteket. Ja, és a party hamarosan folytatódhat: az arubai turisztikai hivatal egy all-inclusive nyaralást ajánlott föl a komplett Patriotsnak, hogy minél előbb túl tudják tenni magukat a Super Bowl elveszítése fölött érzett fájdalmukon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik