A Marseille testes csatára berágott a hamburgerreklámra - képek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.19. 11:59
null
André-Pierre Gignac mindig éhes. Itt éppen a gólra (Forrás: Metro)
Bíróságra citálná André-Pierre Gignac, az Olympique Marseille csatára a Burger King gyorsétteremláncot, merthogy szerinte sértő módon szórakoztak vele az egyik legutóbbi reklámjukban.

A francia futball egyik legjobb gólvágója, Gignac országszerte ismert arról, hogy… szóval, hogy nem túl vékony testalkatú. Ezért a szurkolók gyakran cikizik is őt a lelátóról, amikor azt éneklik neki, hogy „Big Macet Gignacnak” (az eredetiben ez rímel is, így szórakoztatóbb, mint magyarul).

Ez ellen nem tud szegény mit tenni, tud viszont a Burger King ellen. Merthogy a hamburgereiről nevezetes étteremlánc úgy gondolta, jó poén lesz, ha Marseille-ben Gignackal reklámozza hatalmas szendvicsét. Így hát megváltoztatták a szurkolói nóta eredeti szövegét, mégpedig „Whoppert Gignacnak”-ra. Ez már nem rímel, viszont talál.

El is árasztották a képen is látható reklámmal a helyi újságokat. Csakhogy Gignacot zavarta, hogy a csapattársai gúnyt űztek belőle a reklámmal, még az öltözőszekrényét is kidekorálták vele. Márpedig ez perért kiált. A 28 éves futballista évek óta küzd a súlyproblémáival, állítólag 2011-ben még egy fogyitáborba is elküldték. Mostanában jól megy neki a góllövés. Viszont Whoppert, na azt egyáltalán nem eszik.

A Burger King reklámja (forrás: Metro)
A Burger King reklámja (forrás: Metro)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik