A hollywoodi sztár kimegy a Watford meccsére

Vágólapra másolva!
2013.03.05. 15:17
null
Mila Kunist érdekli a Watford, egyedül a sárga mezzel nincs kibékülve (forrás: Metro)
Mila Kunis hollywoodi színésznő világszerte reklámozza új filmjét, az „Óz, a hatalmast". A „Fekete hattyú sztárját, a Family Guy Megjének hangját Chris Stark rádióriporter kérdezgette.

Stark azzal kezdte a beszélgetést, hogy elmondta, barátaival szívesen üldögél egy pubban, ott jobban érzi magát, mint egy promóinterjún.

„Ha gondolod, csatlakozhatsz hozzánk. Vagy eljöhetsz Watfordba, ott lakom. Voltál te már valaha focimeccsen? Én a Watfordnak drukkolok, ők a kedvenceim, de nincs túl sok drukkerük.”

„Eltölthetnénk egy szép napot. Meccs előtt beugorhatnánk a Nando'sba, háromkor kezdődik a meccs. A Championshipben játszunk, még nem a Premiershipben. Egész jók, de nem túl ütősök.”

„Az állóhelyi részen fogunk szurkolni, dalokat éneklünk, rigmusokat skandálunk, aztán a szünetben pie-t eszünk, majd legurítunk néhány sört."

A szokatlan kérdések meg is tették a hatásukat, a színésznő vette a lapot, és határozottan kijelentette, hogy érdekli a lehetőség. Sőt, még rá is tromfolt.

„Hozz nekem egy mezt is. Hol a mezem? Hozzál egyet, és felveszem.”

„Sárga a mezük? Hát, az nem az én színem. Nem tudnál inkább hozni egy bordót? Na mindegy, elmegyek veled, és megmutatod nekem, milyen a futball.”

A rádióriporter ezzel a rövid interjúval elintézte, hogy óriási reklámot kapjanak a „Darazsak”, és ki tudja, hátha tényleg elmegy Mila Kunis arra a meccsre, bár erre azért nagy tétben nem mernénk fogadni egyik angol fogadóirodában sem.

„Ez volt a legjobb interjú az összes közül, amelyet ma adtam” – mondta a hollywoodi színésznő.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik