A Broncos szusipartival lazított a Super Bowl előtt, de Manning nélkül

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.30. 10:02
null
Összejött a nagy csapat, japán vacsorával lazítottak (Fotó: tmz.com)
A vasárnapi – magyar idő szerint hétfő hajnali – Super Bowl előtt a döntős Denver Broncos egy maroknyi tagja hamisítatlan szusivacsorával próbálta levezetni a nagy meccs előtt felgyülemlett feszültséget a finálé helyszínéül szolgáló New York egy híres japán éttermében, a Tokyóban. A csapatépítéssel egybekötött drukkleépítő összejövetelen egy kis pezsgő is előkerült és csinos modellek is megjelentek, de az irányító, Peyton Manning nem.

 

Minden nap folyamatosan frissülő felvezetőcikkünket ide kattintva érheti el!

Brandon Marshall (linebacker), Mitch Unrein (defensive tackle) és Wesley Woodyard (linebacker) tucatnyi csapattársával egyetemben biztosan ott volt a szusipartin, ahová este 8 órakor érkezett meg a díszes társaság.

A TMZ bulvármagazinnak az étterem tulajdonosa azt is elárulta, hogy a Broncos sztárjai kezdetben óvatosak voltak a tradicionális japán étellel, tartva az esetleges emésztési mellékhatásoktól, de a végére annyira belejöttek a fogyasztásba, hogy több mint száz tekercset elpusztítottak.

A játékosok a kiadós vacsorát Don Julio 1942 tequilával, Moet Rose pezsgővel, Ciroq vodkával és Hennessey konyakkal kísérték le, a beszámolók szerint minden egyes körnél a bajnoki aranygyűrűre koccintva. De aggodalomra nincs ok, az étterem dolgozóinak elmondása szerint a csapat nagyon visszafogott és kedves volt a Super Bowl előtti utolsó kiruccanás folyamán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik