Az ágyban nincs szamba: tiltott az akrobatikus szex a vb alatt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.08. 15:04
null
Az ágyban semmi extrém sport, értem?! (Fotó: Action Images)
Luiz Felipe Scolari, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kategorikusan kijelentette, játékosainak tiltott lesz a lepedőakrobata gyakorlatok minden formája a nyári világbajnokság közel egy hónapja alatt.

A 65 éves szakember 65 nappal a torna kezdete előtt Portugáliában találkozott a sportsajtó képviselőivel, ahol kénytelen volt szembenézni a játékosok hálószobai szabályzatára vonatkozó kérdéssel.

„Igen, a játékosok normális keretek között élhetnek nemi életet a világbajnokság hetei alatt. A normális keretek alatt hagyományos szexuális életet értek és annak alapvető formáit. A játékosoknak félre kell tenniük lepedőakrobata énjüket, az akrobatikus szex határozottan tiltott lesz” – fejtette ki válaszát a 2002-ben világbajnoki címet nyerő Scolari.

Azt sajnos/nem sajnos nem árulta el, hogy pontosan mit is ért akrobatikus szex alatt, ezt mi is inkább olvasóink fantáziájára bíznánk.

Egy nappal portugáliai kitérője előtt Scolari Londonba is ellátogatott, ahol maga köré gyűjtötte a kedden sorsdöntő BL-negyeddöntő visszavágón pályára lépő Chelsea nem elhanyagolható létszámú brazil különítményét: Oscar, David Luiz, Willian, Ramires és a Tottenhamben futballozó Paulinho is megjelent a rögtönzött összetartáson. A mosolygós arcokat elnézve, lehet, hogy közöttük is előkerült az akrobata téma.

Brazil kupaktanács Londonban (Fotó: Daily Mail)
Brazil kupaktanács Londonban (Fotó: Daily Mail)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik