A Barcelona új tehetsége eltüntette a Real Madrid-tetoválást

Vágólapra másolva!
2014.02.28. 16:57
null
A „Hala Madrid” tetoválás törlődött Halilovic Instagramjáról (Fotó: Twitter)
Alig 24 órája ismert, hogy Alen Halilovic, a Dinamo Zagreb saját nevelésű szupertehetsége a Barcelona játékosa lesz, a horvát tinisztár máris saját bőrén érezheti a média spanyol gigaklubok játékosainak kijáró szoros emberfogását. Az átigazolás csütörtöki (nem hivatalos) bejelentését követően pénteken Halilovic egy fotója indult hódító körútra a weben, amelyen – állítólag – a játékos csuklója és egy arra tetovált „Hala Madrid”, azaz „Hajrá, Madrid!” tetoválás látható. Persze nem szabad mindent elhinni, amit látunk, főleg nem az interneten.

 

Amit biztosan tudunk, hogy a képet egyszer feltöltötték Halilovic saját Instagram-profiljára, ugyanarra a profilra, ahol a játékos Barcelonába szerződését is bejelentette. Péntekre viszont a Real Madrid-feliratos csuklót már letörölték.

További gyanúra adhat okot, hogy a Halilovicról készült meccsképek 95 százalékán le van takarva a játékos jobb csuklója, és a tetoválás is egy jobb oldali csuklón látható.

Ha nagyon keresünk, találunk olyan fotót, amelyen tisztán látszik a Dinamo tehetségének jobb alkarja, és ott bizony nyoma sincs tetkónak. Persze ezek a képek készülhettek a tetoválószalon meglátogatása előtti időkben is, így ez sem megdönthetetlen bizonyíték.

Ezen a 2013-as fotón bizony nyoma sincs tetoválásnak (Forrás: sofoot.com)
Ezen a 2013-as fotón bizony nyoma sincs tetoválásnak (Forrás: sofoot.com)

Kétségeinket azonban erősíti, hogy a horvát sajtó még sosem cikkezett a nemzet kedvencének egyetlen tetoválásáról sem, ami valljuk be, egy ekkora sztár esetében több mint meglepő fordulat.

A tetoválást (pontosabban az arról készült képet) alaposan megvizsgálva abban sem lehetünk biztosak (a tulajdonos személye mellett), hogy a „Hala Madrid” felirat nem egy turbórágóból lett az alkarra nyálazva.

Összegezve a nap rejtélyét: a Barcelona horvát tehetségének Instagramján szerepelt egy Real Madrid-tetoválással díszített csuklóról készült kép, ami a csütörtöki bejelentést követően eltűnt onnan. Ennél többet egyelőre nem tudunk, de az biztos, hogy a közeljövőben a sportsajtó közelebbről is szemügyre veszi majd a máris horvát Messinek becézett labdarúgó alkarját (mindeközben a barcelonai plasztikai sebészek dörzsölik a tenyerüket).

Nyáron a spanyol futballt meghatározó megarivalizálás túloldalán is hasonló történet látott napvilágot, akkor Iscóról derült ki, hogy fiatalon vérbeli antimadridista volt, ráadásul a kutyáját Messinek hívják.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik