NBA-s Extralarge: Shaq rendőrnek áll Miamiban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.07. 09:18
null
Az igazi bünözői kihívás: a járőröző óriásnak nemet mondani, esetleg visszakérdezni
Miután sikeres tisztminősítő vizsgát tett Floridában, Shaquille O’Neal, a Miami Heat, a Boston Celtics és az LA Lakers korábbi klasszis kosarasa tartalékos rendőrnek mondhatja magát.

Nos, a pofonokra „érdemes” piti rosszfiúknak alighanem nagyon gyorsan más vadászterület vagy becsületes, polgári szakma után kell nézniük. Mert ha a szigorú törvény Shaq O’Neal személyében csap le rájuk, hát bizony erősen tanácsos nem ott lenniük…

O'Neal már egy 2011-es nyilatkozatában tett célzást arra, hogy hivatásos rendőri karriert is el tud képzelni magának, de hozzátette, hogy számára a munka nem pénzkérdés. Kosarasmúltjának köszönhetően megengedhetné magának, hogy az életben többet ne dolgozzon, de legalábbis megélhetési gondjai ne legyenek.

A hasonló fizikai adottságú, a Rendőrakadémia című filmklasszikusból megismert Hightower (a karaktert Charles Aaron „Bubba” Smith alakította) vagy éppen Extralarge (Bud Spencer játszotta éveken át) figurájából így lesz valóság. Ráadásul egy közismert és köztiszteletnek örvendő személy képében elevenedik meg Floridában.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik