CR-ék összehozták - ez minden idők legmenőbb futballszelfije?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.04. 12:11
null
Ez minden idők legmenőbb futballszelfije? (Fotó: facebook.com/Cristiano)
Szelfi – van, aki imádja, van, aki megkergetné azt, aki az elsőt ellőtte. Egy biztos, a modern futball mindennapjainak komoly részévé vált a szelfizés. Sorra jönnek a képek, és záporoznak a lájkok. Most CR vette kezébe az irányítást – meg a telefont –, és alkotott maradandót.

A portugál válogatottal az alig több mint egy hét múlva startoló világbajnokságra készülő Cé és „baráti köre” már az Egyesült Államokban van, ahol Paul Bento fiati szombaton csapnak össze egy felkészülési meccsen Chicharitóékkal.

A reptérre való érkezést muszáj volt megünnepelni, CR elő is kapta azonnal a telefonját a landolás után, és kattintott egy szelfit.A végeredmény elég meggyőző. Az előtérben Raul Meireles „mosolyog” az Andrea Pirlo szakálla után a világ második legmenőbb arcszőrzetével, így javítva a kép hangulatát, mellette pedig a többi sztár.

A képet Cristiano Ronaldo Facebook-oldalán eddig több mint másfél millióan lájkolták, így egyelőre úgy tűnik, ez a legmenőbb futballszelfi.

Izgulni azért nem kell, a vb nagy valószínűséggel fog még egy-két csodát produkálni, így nem sokáig tarthatja meg ezt a címet a portugálok mesterműve.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik