Bajnokok Cicája: Ki lesz a legszexibb BL-WAG? Elődöntő #4

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.30. 16:32
Közel a finálé, az elődöntők visszavágójához érkezett a Bajnokok Ligája, valamint a legrangosabb európai kupasorozattal párhuzamosan futó Bajnokok Cicája, azaz a BL kieséses szakaszában szereplő csapatokat képviselő barátnők és feleségek szépségversenye is. Ma a pályán és a BC cicaharcában is az Atlético és a Chelsea csap össze.  

Sorozatunkat a BL negyeddöntőivel egy időben indítottuk a Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapatának részvételével. Az elődöntőt a Real Madrid (Irina Sejk) és a Manchester United (Sam Cook), illetve a Chelsea (Bianca Slater) és az Atlético Madrid (Malena Costa) harcolta ki. Real Madrid (Irina Sejk) és a Manchester United (Sam Cook), illetve a Chelsea (Bianca Slater) és az Atlético Madrid (Malena Costa) harcolta ki.

A pályán szinte megtippelhetetlen, mi fog történni szerda este, a Bajnokok Cicájánál azonban kicsit könnyebb dolgunk van, hiszen az első kör itt nem 0–0-val zárult.

Az elődöntő első felvonásában az atléticós Arda Turan szépséges kedvese, Sinem Kobal 700 vokssal meglépett ellenfelétől, a Chelsea-t erősítő David Luiz szerelmétől, Sara Madeirától.

De persze a keddi esti Bayern–Real összecsapáson sem számított senki a 0–4-es kimenetelre, így itt sem hirdethetünk még végeredményt, a döntés az önök kezében van, ezt még bőven vissza lehet hozni! Szavazzanak!

Sara Madeira – Chelsea (Fotók: chelseasite.com)
A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
Sara Madeira – Chelsea (Fotók: chelseasite.com) A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
Sinem Kobal – Atlético Madrid (Fotók: facebook.com/Sinem.Kobal)
A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
Sinem Kobal – Atlético Madrid (Fotók: facebook.com/Sinem.Kobal) A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

SZAVAZÁS

Ön kit juttatna a Bajnokok Cicája döntőjébe?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik