A vereség sem számít, a ló mindig ellóg megnézni kedvenceit

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.25. 18:01
null
Jöhet vereség, elfogyhat a zab, az ismeretlen ló mindig ott van (Fotó: metro.co.uk)
Egészen fura történet kering Angliában. A hírek szerint Northumberlandben él egy ló, amely valahogy mindig megjelenik a pálya mellett, ha kedvenc csapata, a sokadosztályú Ashington AFC játszik. 

A Northern Football League-ben, azaz az angol kilencedosztályban harcoló „bányászok" mérkőzéseit egyszerűen nem tudja kihagyni az ismeretlen ló – nevezzük most őt kreativitástól duzzadva Mr. Pacinak.

A Twitteren keringő fotóból sok minden nem derült ki, rengeteg még a megválaszolatlan kérdés. Nem tudni, kié a négylábú, vagy hogy pontosan honnan vágtat a meccsekre, egy azonban biztos, a csődör (igen, csődör, ennyi tuti) hétről hétre megjelenik a pálya mellett, amikor kedvencei játszanak.

Nem reklamál, nem nyerít, nem lesz zabos, egyszerűen csak nézi a meccset. Az egész egy olcsó poénnak hangzik, de ahogy az a Metro és a Daily Mail beszámolójából is egyértelművé válik, a paripa bizony létezik, és vérbeli Ashington-drukker.

Értük megéri eldobni a zabot (Fotó: metro.co.uk)
Értük megéri eldobni a zabot (Fotó: metro.co.uk)

Akit ez sem győzött meg, annak álljon itt a legutóbbi, Crook Town ellen elveszített mérkőzés hivatalos nézőszáma: 597 ember+1 ló.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik