Van, amiben Hazard is béna, Demba Ba-dobta a félpályáról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.28. 14:22
null
Eden Hazard (Fotó: Action Images)
Eden Hazard, a Chelsea belga kiválósága egyértelműen a Premier League 2013–2014-es szezonjának egyik legfényesebben ragyogó csillaga, persze ő sem lehet tökéletes. Mondjuk, ha kézzel kell bűvölni a labdát, akkor egész ügyetlen.

Hazard négy csapattársával, David Luiz, Demba Ba, André Schürrle és Petr Chech társaságában vett részt a Chelsea házi kosárversenyén. A feladat: a félpályás vonalról a gyűrűbe találni. A kihívás kemény volt, a lécet magasra tették, a játékosok érdekes dobótechnikákat vetettek be – kevés sikerélménnyel.

Schürrle és Ba közismerten rajong az NBA-ért, ezt egy-egy sikeres kísérlettel igazolták, és Cech is bedobta az utolsót öt próbálkozásból, persze egy kapus keze azért hozzá van szokva a labda érintéséhez. Hazard és Luiz pont nélkül maradt, de az ő dobásaik a háló rezdülése nélkül élményszámba mennek. A videóból az öt Chelsea-sztár kedvenc tengerentúli kosárcsapatára is fény derül.

Aggódni valója csak a Crystal Palace kapusának lehet, feltéve, ha Hazard a hétvégi bajnokin vezeti majd le a kosárpalánk előtt felgyülemlett mérget.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik