Beszabadultak a konyhába a Barca kézisei - képgaléria

Vágólapra másolva!
2014.02.21. 16:40
null
A szakácsgárda jól teljesített (forrás: Twitter) <a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('FUzUcske_Barca-modra')">A KÉPGALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!</a>
Az FC Barcelona kézilabdacsapata csapatépítő főzőösszejövetelt tartott. Négy csoportra oszlottak a játékosok, hogy elkészítsenek egy előételt, két főételt és desszertet. Mielőtt nekifogtak volna a főzésnek a csapatok, el kellett látogatniuk a Santa Caterina piacra Barcelonában, és beszerezni minden hozzávalót.

A Twitterre feltöltött képek tanúsága szerint a játékosok élvezték a konyhai munkát.

Az előételt Rutenka, Saric, Lazarov és Nöddesbo állította össze. Kecskesajtos kenyér, véres hurka és paradicsomos avokádó adta a lakoma első részét.

A második fogást Arino, Tomás, Juanín és Saubich készítette el. Ők egy jellegzetes katalán tésztaételt készítettek tenger gyümölcseivel.

A harmadik fogás báránysült volt, amelyet Stranovsky, Viran, Entrerríos és Gurbindo tett az asztalra.

A desszertért, vagyis a csokimuousse-os gyömölcssalátáért és az édes bundáskenyérért Robin, Karabatic, Sorhaindo és Armiento volt felelős.

A csapat nagyon kedvelte a csapatépítő összejövetelt, amelyen csak úgy röpködtek a poénok, állandó volt a röhögés. Biztosan el is kél a jó hangulat, mert vasárnap a Szkopje ellen lép pályára a Barcelona a Bajnokok Ligájában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik