A Real csatára rejtegeti másfél éves fiát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.15. 18:04
null
Jesé Rodríguez (forrás: canarias7.es)
Jól megy mostanában a Real Madridnak, és egyre több lehetőséget kap benne Jesé Rodríguez is. Most fény derült egy titkára is, mégpedig arra, hogy 21 éves kora ellenére már apa, és van egy másfél éves kisfia.

A játékos egészen eddig ezt titokban tudta tartani, de hát, mi maradhat ezen a földön titokban?! Jesé amikor csak teheti, repülőre száll, és elmegy Las Palmasba, mert ott lakik a kis Jesé az anyukájával. A gyerek anyjával már nincs kapcsolatban a futballista, és a kilétét gondosan titkolja a nyilvánosság előtt.

Jesé nagyon szereti a gyerekét, féltékenyen óvja a nyugalmát, és egészen mostanáig sok csapattársa sem tudott a kisfiúról. A Real Madrid Castilla csapatában viszont tudták, csakhogy ott mindenkit megkért, hogy tartsa titokban, ne árulja el a sajtónak.

A Real futballistája gyógyszerész szüleit is nagyon szereti. Miután megkötötte új szerződését a csapattal, vett nekik egy házat Las Palmas belvárosában. Korunk divatjának megfelelően szerettei nevét magára is tetováltatta. Apja és anyja (Pascual és María) neve a kézfején, testvéreié a jobb lábán. Fia, a kis Jesé neve a jobb karján szerepel, ráadásul belegravíroztatta az autójába is.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik