Messi, LeBron, Manningék és Gera: 2013 legjobb sportreklámjai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.01. 12:11
Nincs sport televízió nélkül, a televízió pedig elképzelhetetlen reklám nélkül. Bár kevesen rajonganak a fizetett játékmegszakításokért, időről időre készülnek igazán kreatív és emlékezetes alkotások, gyakran a legnépszerűbb sztársportolók közreműködésével. Az idei év legjobb mozgóképes hirdetéseit válogattuk össze egy szubjektív listába (nem rangsor), szavazzon kedvencére vagy mondja el a hozzászólások között, ha ön szerint kifejeltettük a legütősebb kisfilmet.

A futball képes megmenteni az idegenek fenyegette bolygónkat? A sci-fi valósággá válik, Franz Beckenbauer minden idők legjobb csapatát toborozza a földönkívüliek elleni sorsdöntő futballmérkőzésre. (Főszerepben: Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney, Mario Götze és sokan mások.)

Ha még valakiben elfér egy kis karácsonyi hangulat: az NBA legnagyobb sztárjai, Kevin Durant, Derrick Rose, Stephen Curry, James Harden és Steve Nash tempózza ki a Jingle Bells karácsonyi dallamait, a végére persze LeBron James is megérkezik, és zsákol egy nagyot.

Egy sportruházati áruházlánc elképzelt tökéletes világa, ahol Tyson visszaszolgáltatja Holyfield leharapott fülét, Dennis Rodman pedig sohasem tér vissza Észak-Koreából. Tényleg tökéletes.

Az év talán érzelmileg legerősebb reklámja, nem csak sport témakörben. Egy ír sörmárka a barátságról.

A Manning tesók, Peyton és Eli annyira várták már az NFL-szezon kezdetét, hogy lelkesen égették rommá magukat egy „nézz NFL-t a telefonodon" reklám kedvéért. Szerintünk megérte.

Dikembe Mutombo boldog, és közben mindent blokkol. Mindenkit, mindenhol. A humor kategória nyertese.

A nincs menőbb egy asztronautánál sorozat legütősebb verziója. Ez tényleg fáj.

A két sztárgolfozó, Tiger Woods és Rory McIlroy pohárba célzós párbaját nem lehetett megunni közel 350 nap alatt sem.

A tengerentúli NBC csatorna komolyan vette az angol Premier League-közvetítések népszerűsítését az Egyesült Államokban. Mi mással árulták volna, ha nem amerikai futballal és komédiával? Egy amerikai edző döbbent felismerései Londonban.„Nincs playoff, és van döntetlen? Ez a munka egyszerűbb lesz, mint gondoltam." Coach Lasso bőrében az ismert komikus, Jason Sudeikis.

A Premier League is kreatívan népszerűsítette saját termékét, az angol labdarúgást, pedig elsőre ijesztően elcsépeltnek tűnt a hullámvasutas hasonlat. Kihozták belőle a maximumot.

+1
Ne maradjunk magyar reklám nélkül. Gera Zoltán kalandjai földön és levegőben, a West Bromwich Albion 77-szeres magyar válogatott középpályása egy autókölcsönző kedvéért kóstolt bele a színészszakmába. A kreatív reklámsorozatban mi magunk alakíthatjuk a forgatás óta sérüléséből szerencsére felépült légiósunk útját.

SZAVAZÁS

Ön szerint melyik lett 2013 legjobb sportreklámja?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik