A Man. United-drukkerek Fellaininek képzelnek egy lelkészt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.04. 19:44
null
Simon Rose, akit sokan összetévesztenek a Manchester United futballistájával (Fotó: metro.co.uk)
Nem vitás, hogy Marouane Fellaini, a Manchester United középpályása napjaink labdarúgásának legkönnyebben felismerhető alakja, meglepő módon mégis vannak, akik összetévesztik őt egy nottinghami lelkésszel.

 

 

A 26 éves lelkipásztor, Simon Rose bár arcberendezésben nem hasonlít a belga középpályásra, termete és hajkoronája miatt könnyedén összetéveszthetőek. És ez gyakran meg is történik, legalábbis Rose saját bevallása szerint.

„Habár én a Nottingham Forest szurkolója vagyok, olykor feltűnök a Manchester United mérkőzésein is, legutóbb a West Ham elleni találkozóra látogattam ki. A környezetemben szinte folyamatosan kiabáltak, hogy integessek nekik, mert azt hitték, én vagyok Fellaini. Manapság szinte sehová sem tudok menni anélkül, hogy páran össze ne kevernének a belga válogatott játékosával, jönnek oda hozzám és közös képet akarnak, amíg meg nem látják az arcomat” – mesélte az angol Metrónak a gyermekkorában feltűnő frizurája miatt „Bokornak” becézett plébános.

„Néha már unom picit, de próbálom a humoros oldaláról megközelíteni, hogy folyamatosan összetévesztenek Fellainivel – tette hozzá Rose, aki elismerte, nem egy parádés tehetségű futballista. – Képességeim messze elmaradnak a belgáétól, de nem bánom, boldog vagyok a tehetséggel, amit az élettől én kaptam.”

Az „eredeti” Fellaini (Fotó: Action Images)
Az „eredeti” Fellaini (Fotó: Action Images)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik