Potom 200 millióért miénk lehet az NFL-sztár luxuskecója - galéria

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.21. 11:56
null
<a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('TRich')"><strong>Az eladó házról készült galériát a képre kattintva tekintheti meg!</strong></a> (Fotók: TMZ)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Indianapolis Colts futója, Trent Richardson nem egészen egymillió dollárért árulja ohiói luxusházát.

 


A ligába egyetemi sztárként kerülő futót a Cleveland Browns tavaly 1/3-as választási joggal kaparintotta meg, de az idei szezon során az Indianapolis egy 2014-es első körös pickért cserébe megszerezte az ohiói együttestől.

Így természetesen már nincs szüksége az ottani luxusházára, amelyet eladásra kínál. A 425 négyzetméteres, hat hálószobás, beépített játéktermes, 4.5 fürdőszobás, öt autónak elegendő garázzsal és kétszintes előcsarnokkal rendelkező, gyarmati stílusú kéglit már 925 ezer dollárért, alig valamivel több mint 200 millió forintért bárki megvásárolhatja – akit nem zavar, hogy nagyjából a semmi közepén van, 1.5 órára Pittsburghtől és 3 órányi távolságra Columbustól.

No nagyon nem kell aggódnunk Richardsonért akkor sem, ha esetleg sokáig nem érkezne vevő az ingatlanra, újoncszerződése értelmében ugyanis négy év alatt 20.5 millió dollárt kereshet (majd’ 4.5 milliárd forint), 13.341 milliót (nem egész 3 milliárdot) viszont már az aláírás pillanatában kézhez kapott.

Az októberben 22. születésnapját ünneplő Richardson játéka ugyanakkor eddig hagy kívánnivalót maga után, biztató újoncéve (950 futott, 367 elkapott yard és 12 touchdown) után ebben az idényben összesen nem jár 500 futott egységnél, pedig már csak két meccs van az alapszakaszból, ráadásul pocsék átlagot ér el futásonként új csapatában (2.9).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik