Ovecskin halálosan megfenyegetett egy szarvast

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.13. 13:13
null
Ovecskin már a kivégzésen gondolkodik (Fotó: Reuters)
Alekszandr Ovecskin, az észak-amerikai jégkorongbajnokságban (NHL) szereplő Washington Capitals orosz kiválósága halálosan megfenyegetett egy szarvast, aki tönkre tette a kapuját. Az elkövető állítólag pont úgy nézett ki, mint a filmsztár, Bambi, csak sokkal gonoszabban nézett.

A szóban forgó szarvas bűne az volt, hogy Ovecskin házának kerítését különös kegyetlenséggel kidöntötte, majd azonnal „elhajtott”, még betétlapot sem hagyott.

Az áldozat (Fotó: tmz.com)
Az áldozat (Fotó: tmz.com)

Az orosz hokis persze ezt nem nézhette tétlenül, hiszen ha most tesz semmit, legközelebb talán az összes erdei állat ellene fordul. Be is pöccent hát Ovecskin, és vélhetően egy életre elriasztotta a vadat.

„Megtalállak...” (Fotó: tmz.com)
„Megtalállak...” (Fotó: tmz.com)

A megoldás nagyon egyszerű volt egyébként, Twitteren – a szarvasok legegyértelműbb lelőhelyére – kiposztolt egy képet, amelyen egy jól átsütött szarvas combja volt látható, alá pedig csak ennyit írt: „Úgyis megtalálom azt, aki ezt tette a kerítésemmel. Hahaha”.

A rémült elkövető – illusztráció (Fotó: animalzfun.blogspot.com)
A rémült elkövető – illusztráció (Fotó: animalzfun.blogspot.com)

Na, most képzeljük el ezt a mondatot kőkemény orosz akcentussal és némi sátáni kacajjal. Nem lennénk a Bambibanda tagjai között mostanság.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik