Mexes is jegyet váltott a hülye sérülésektől kidőlt játékosok csapatába?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.28. 14:54
null
Igen, a szemével van gond... (forrás: daringtodo.com)
Nem is olyan régen készítettünk egy összeállítást arról, hogy néhány játékos nem a pályán, hanem otthonában vagy más, hasonlóan „extrém” helyen gyűjtött össze sérülést. No, lehet, hogy ezeknek a futballistáknak a táborához csatlakozott Philippe Mexes is...

Az AC Milan francia futballistája nem játszhatott a Genoa elleni meccsen, merthogy a bemelegítés közben nagyon megfájdult a bal szeme.

De nem por vagy piszok ment bele szegénynek, mert kiderült, hogy a népszerű játékosnak retinopathia centralis serosa nevű betegsége van, ezért homályosan látott.

Ez pedig állítólag akkor következik be, amikor valakit túl erős napsugárzás ér. Az olasz Tuttosport című újság azt valószínűsíti, hogy a szolárium nagy barátja bizonyára túl gyakran látogatta az ilyen szalonokat, ott szedhette össze idővel a kórt. Már ha mindez igaz, és nem a rosszindulatú vagy éppen tudatlan újságírók ötleteltek egyet, és viccelődtek a más baján.

Az viszont biztos, hogy Mexes kihagyta a Celtic elleni BL-meccset. Pedig lehet, hogy szanatóriumként jó lett volna elmennie, hiszen Skócia amúgy sem a napfényéről híres.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik