Juhász Roland exklubtársát „fogva tartja” iráni csapata

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.21. 18:11
null
Goran Lovre (középen) nem sok örömét leli az iráni fociban (Fotó: Action Images)
Nincs könnyű helyzetben a ki nem fizetett keresete miatt tüntető Goran Lovre szerb labdarúgó, aki iráni klubja csapdájába került, miután megfosztották útlevelétől.

 

A 31 esztendős Lovre a 2013–2014-es szezon előtt igazolt az iráni Esteghlal együtteséhez. Azt állítja, mióta edzőjénél totálisan kegyvesztetté vált (az idényben mindössze két bajnokin szerepelt, egy alkalommal kezdőként), nem kap fizetést, azaz több havi bérével tartozik neki a vezetőség.

Az Esteghlal vezetősége erre reagálva elkobozta a játékos útlevelét, és közölte, addig nem is szolgáltatja vissza, amíg a középpályás nem vonja vissza állítását, és nem egyezik bele szerződése felbontásába.

Lovre ezidáig nem hátrált meg, ragaszkodik a meg nem kapott, szerinte jogosan követelt fizetéséhez. Ellenben útlevél nélkül nem tudja elhagyni a közel-keleti országot, a szerb nagykövetség pedig eddig nem segített neki a hazatérésben.

A „fogságba esett” labdarúgó pályafutása során az Anderlecht, a Groningen, a Partizan Beograd és a Barnsley együtteseiben szerepelt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik