A franciák kijutottak, a pornóoldal összeomlott, a műsorvezetőnő vetkőzik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.20. 14:41
null
Doria Tillier álmélkodik (forrás: zimbio.com)
Kedden este nagy küzdelem után harcolta ki a kijutást a világbajnokságra Franciaország válogatottja. Bár az ukránok elleni első meccs után borotvaélen táncolt a dolog, végül Ribéryék ott lesznek Brazíliában.

Természetesen az egész ország lelkesen ünnepelte a futballistákat, hajnalig tartott a buli. Sokan voltak azonban, akik különleges ajánlatokat tettek, ha kijut a vébére a csapat.

Itt van például Marc Dorcel pornóproducer, aki a visszavágó előtt megígérte, hogy felnőtteknek szóló tartalmakat kínáló honlapját ingyenessé teszi egy időre, ha sikerül a bravúr.

Mit ad isten, sikerült… A 3–0-s győzelem után a honlapot elárasztották az olvasók, így persze a honlap hamarosan össze is omlott. Mindössze 45 másodpercig bírta az oldal a rohamot. A reklamálóknak Dorcel megígérte, hogy kárpótolja őket.

Doria Tillier, francia tévés műsorvezetőnő pedig azt ígérte meg, hogy szerda este meztelenül fogja elmondani az időjárás-jelentést… A Franciaországban meglehetősen népszerű nő bejelentése nagy izgalmat váltott ki az ilyen látványra fogékony nézők között, úgyhogy garantáltan nagy lesz a nézettsége a műsornak, és mindenki reménykedik benne, hogy valóban beváltja ígéretét a hölgy.

Meglátjuk. Vagyis, meglátják…

Volt már, hogy Doria közel járt a meztelen időjárás-jelentéshez... (forrás: canal plus)
Volt már, hogy Doria közel járt a meztelen időjárás-jelentéshez... (forrás: canal plus)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik