Kezdődik elölről - Hamilton és Scherzinger újra összejöttek?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.18. 18:44
null
A vidám pár (Fotó: Reuters, archív)
Kicsit több mint három hónap. Ennyit bírt külön egymástól Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton a Daily Mail információi szerint. A 2008 óta se veled, se nélküled kapcsolatban élő sztárpár ugyanis az angolok szerint újra egymásra talált.

Az angolok beszámolója szerint a Formula–1-es pilóta és az X-Faktor brit kiadásában mentori szerepet vállaló énekesnő Londonban találkoztak, ahol újra felmelegítették kapcsolatukat.

Hamiltont egyébként akkor szúrták ki az újságírók, amikor az egyszeres világbajnok angol Mercedese lerobbant a westminsteri hotel előtt, amelyben Nicole megszállt.

Nicole két kedvence, Lewis és Roscoe nem tudott elbújni a lesifotósok elől (Fotó: dailymail.co.uk)
Nicole két kedvence, Lewis és Roscoe nem tudott elbújni a lesifotósok elől (Fotó: dailymail.co.uk)

Lewis és Nicole 2007-ben, egy zenei díjkiosztó gálán találkoztak először, majd randizni kezdtek egymással. 2010-ben és 2011-ben is szakítottak egy rövid időre, utóbbit Nicole édesapjának eljegyzésről szóló pletykái előzték meg. Kapcsolatuk ezt követően sem volt zökkenőmentes. Volt, hogy Hamilton tíz nővel partizott egy londoni szállodában, Scherzingert pedig Chris Brownnal kapták csókolózáson a lesifotósok.

A kevésbé vidám pár (Fotó: Reuters)
A kevésbé vidám pár (Fotó: Reuters)

A pár végül idén júliusban vált külön, miután úgy érezték, hogy munkájuk miatt nem jut elég idejük egymásra.

A sebek begyógyultak, és úgy tűnik, hogy Lewis és Nicole továbbra sem tudják magukat túltenni a kapcsolatukon, így hát újra megpróbálják a közös életet. Innentől már csak az a kérdés, hogy a következő nagy bejelentés az újabb szakítás, vagy esetleg az eljegyzés lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik