Az NBA-sztár állítja, egy papagáj lopta el a szerződését

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.17. 15:28
null
Egy papagáj vétózta volna meg Ginóbili hosszabbítását? (Fotó: Reuters)
Manu Ginóbili, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő San Antonio Spurs kosarasa állítja, szerződését egy papagáj lopta el.

Ginóbili a frissen szignózott, fontos iratot mindenképpen személyesen szerette volna csapata főhadiszállására szállítani, de pont ez lett a veszte. Az argentin bedobó egy szörnyű bűncselekmény áldozata lett.

Történt ugyanis, hogy a hosszú út előtt Ginóbiliék megálltak egy parknál, hogy kicsit még kinyújtóztassák a végtagjaikat. Eddig minden rendben, igen ám, de nem számoltak azzal, hogy a parkban állatok is vannak, akik Maci Lacival ellentétben nem a szendvicsekre hajtanak, hanem az A4-esekre. Az argentin állítása szerint egy enyves csőrű papagáj azonnal kapott az alkalmon, amikor a kosaras kísérete nem figyelt, és belekapaszkodott a papírokat tartalmazó hátizsákba, majd elrepült.

„Vártuk, hogy felbukkan majd a eBay-en a szerződés, de egyelőre semmi” – nyilatkozta Sean Marks, a Spurs sportigazgatója az eset után.

Úgy tűnik tehát, hogy a madár a bűncselekmény óta még nem került gépközelbe. Ha valaki ettől függetlenül mégis kiszúr egy símaszkban repülő papagájt, szájában a dollármilliókat érő kontraktussal, az kérjük keresse fel Hanga Ádámot, aki legközelebbi látogatásakor átadja majd az üzenetet az argentin kosarasnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik