Amerikai színésznő a 49ers irányítójának legújabb hódítása? - galéria

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.01. 21:30
null
<a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('Kaepernick')">Sanaa Lathan lenne a 49ers irányítójának legújabb hódítása? (Fotó: facebook.com/SanaaLathan)<br />A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!</a>
A Nem adok kosarat, az Alien vs. Predator, valamint a Penge című filmekből is ismert Sanaa Lathannel az oldalán jelent meg legutóbb a San Francisco 49ers irányítója, Colin Kaepernick. A színésznő alakításairól sajnos nem tudtunk galériát csinálni, így most csak a legszexibb képeit gyűjtöttük össze egy csokorba.

A színésznő nem nagyon titkolja vonzódását a 49ers irányítójához, a napokban még egy képet is kirakott a hivatalos Facebook-oldalára, amin éppen Kaepernickkel bújnak össze, a hozzáfűzés pedig csak ennyi volt: xoxo.

A 42 esztendős Sanaa és a 25 éves Colin remekül mutat együtt (Fotó: facebook.com/SanaaLathan)
A 42 esztendős Sanaa és a 25 éves Colin remekül mutat együtt (Fotó: facebook.com/SanaaLathan)

Colinnak egyébként legutóbb hivatalosan 2012-ben volt barátnője, akit azért dobott, mert szerinte a hölgy miatt nem ment neki a játék.

Ezt szem előtt tartva, Lathan kisasszony kilátásai sem túl rózsásak, mivel a San Franciscó-i csapat irányítója a szezonban már négy eladott labdánál tart.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik