A 2012-es év legjobb női játékosa elvette a barátnőjét

Vágólapra másolva!
2013.10.11. 18:36
null
Abby Wambach és Sarah Huffman Hawaiin mondták ki az igent (Fotó: TMZ)
A kétszeres olimpiai bajnok, világbajnoki ezüst- és bronzérmes Abby Wambachet nyugodtan lehet sportága egyik legnagyobb sztárjának nevezni. 208 válogatott mérkőzésen szerzett 161 góljával már a legendás Mia Hammet (275/158) is maga mögé utasította, így jelenleg a férfi és a női mezőnyben sincs nála több válogatott gólt szerző labdarúgó.

 

Nem mellesleg 2012 legjobb női játékosának is megválasztották, de most mégsem ezért írunk róla, hanem mert hivatalosan is „elkelt”.

Wambach a múlt héten ugyanis hosszú együttlét után elvette barátnőjét, a szintén profi labdarúgó Sarah Huffmant. A boldogító igent ráadásul igencsak kellemes helyen, Hawaiin mondták ki a szerelmesek. A források szerint a ceremóniára naplementekor a tengerparton került sor a pár legközelebbi barátai és rokonai jelenlétében. Az eseményen a Team USA több tagja is jelen volt, többek között Alex Morgan és Sydney Leroux is.

A fiatalok a helyszínen amúgy aktívan töltötték az idejüket, kirándulgattak, hajókiránduláson vettek részt és sziklaugrást is bevállaltak.

Alex Morgan és Sydney Leroux is részt vett a ceremónián (Fotó: TMZ)
Alex Morgan és Sydney Leroux is részt vett a ceremónián (Fotó: TMZ)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik