Ön Schumacherrel vagy Rosberggel vitetné be szülni készülő párját?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.04. 12:30
null
Rosberg (balra) vagy Schumacher a jó választás, ha szülni készül az asszony?<br />
A napokban jelent meg a Formula–1-es Red Bull istálló egyik legújabb marketing anyaga, amelyben a háromszoros világbajnok Sebastian Vettel, illetve Sebastien Buemi kocsikázni vitte az egyik partnercég versenyén kisorsolt szerencséseket. Ennek kapcsán összegyűjtöttük az elmúlt évek meghatározó pilótáinak legjobb, legviccesebb reklámanyagait! Michael Schumacher és Mika Häkkinen a reklámszakmában is megállta a helyét. Íme a 10 legjobb!

A Red Bull kötelékeibe tartozó Vettel, Buemi páros hölgyeket fuvarozott fel-alá, akik minden egyes sikítás alkalmával elvesztettek egy párat a megnyerhető 20 cipőből.

VETTEL, BUEMI ÉS A SIKÍTÓ HÖLGYEK




Maradva a német világbajnoknál, Vettelről egyszer egy egész kisfilm is készült, amelyben távol-keleti harcosokat megszégyenítő stílusban küzd ellenfeleivel – mindezt Celine Jade színésznő társaságában.

VETTEL, A HARCMŰVÉSZ


A németeknek korábban volt egy másik világbajnokuk is, Michael Schumacher hétszer végzett összetettben az élen. A Ferrari legendás pilótája több tucat reklámban szerepelt már, elsőként álljon itt egy elképesztő mutatvány, amihez csupán egy gyors kocsi, egy alagút és persze Schumacher kellett – na jó, meg némi trükk.

SCHUMACHER ÁTFORDUL AZ ALAGÚTBAN

A Benettonnal két vb-címet nyerő Schumachernek egy kis humorért sem kell a szomszédba mennie. A Ferrari egyik támogatójával például mulatságos videót készítettek egy benzinkúton. Most komolyan, volt aki azt gondolta, hogy ő egy bábu?

SCHUMACHER-KIÁLLÍTÁS A BENZINKÚTON



Schumacher 2006 végén bejelentette visszavonulását, ám alig több mint három esztendővel később, már ismét rajthoz állt – ekkor a Mercedes színeiben, ahol a honfitárs Nico Rosberg lett a csapattársa. A két némettel több jól eltalált reklám is készült, az alábbiban például egy szülni készülő hölgy és párja vacillál, a két sztárpilóta közül melyikkel menjen a kórházba. „Schumacher ugyan hét vb-t nyert, de Rosberg több pontot gyűjtött tavaly. Igen, de esni fog, akkor pedig Schumacher a nyerő” – élethű szituáció.

ROSBERGET VAGY SCHUMACHERT VÁLASSZA A SZÜLNI KÉSZÜLŐ HÖLGY?


A német páros aztán egy másik jelenetben egy étteremben találta magát, ahol azon versenyeztek, ki tud nagyobb, drágább pezsgőt rendelni a másik asztalához. A végén aztán mindketten értetlenül állnak a pincér által kihozott Red Bull energiaitalon. De vajon ki küldte azt? Vettel? Webber? Vagy valaki más?

ROSBERG ÉS SCHUMACHER AZ ÉTTEREMBEN


Bizony, Mika Häkkinen rendelt egy-egy hűsítőt a két versenyzőnek. A finn egyébként pályafutása során nagy csatákat vívott Schumacherrel, ezt lovagolta meg a Mercedes is az alábbi filmben, amelyben Häkkinen vasárnapi autósnak nevezte a német világbajnokot, mert túl lassan közlekedett a havas, keskeny úton.

HÄKKINEN ÉS SCHUMACHER A KESKENY ÚTON

Más vizekre evezve, álljon itt egy másik híres páros. Lewis Hamilton és Fernando Alonso ma már ismét ellenfelek, ám volt idő, hogy ugyanazon istálló sikereiért nyomták a pedált. Ebből az időből készült ez a film, amelyben az egészséges versenyszellem dominál. Häkkinen itt is feltűnik persze.

ALONSO ÉS HAMILTON A PÁLYÁN KÍVÜL IS VERSENYEZ


A McLarennél aztán Hamilton honfitársat kapott maga mellé, a világbajnok Jenson Buttont. A két angol jól kijött egymással, ez abban a reklámban is látszik, amelyben ketten próbálják összerakni versenyautójukat.

BUTTON ÉS HAMILTON AUTÓT SZEREL


Végezetül álljon itt egy dal Mark Webber előadásában. A reklám nem igényel hozzáfűznivalót.

WEBBER ÉNEKEL

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik