Tyson kegyetlen önvallomással igyekszik jó útra térni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.25. 17:06
null
Mike Tyson magyarázza életének sötét oldalát (forrás: Daily Mail)
Mike Tyson újabb kemény ütésre szánta el magát. Ezúttal a saját állcsúcsára vágott egy kijózanító maflást. A létező legnagyobb nyilvánosság előtt vallotta be súlyos alkohol- és kábítószer-függőségét, valamint ígéretet tett arra, hogy küzdeni fog függőségei ellen. A saját ökölvívó-istállója élén bemutatkozó Tyson egy sajtótájékoztatón mesélt pálfordulásáról.

„Olykor rossz ember vagyok. Rengeteg rossz dolgot tettem az életemben, és szeretném ezeket jóvátenni. Szeretném megváltoztatni az életemet. Mostantól új útra lépek. Szeretnék józan életet élni. Nem akarok meghalni. A halál szélén táncolok, mert súlyos alkoholista vagyok.”

„Mindenkinek azt hazudtam, hogy tiszta vagyok, de nem voltam. Az az igazság, hogy ha nem küzdöm le a súlyos alkoholizmusomat, akkor bele fogok halni. Hat napja vagyok józan, ami felér egy kisebb csodával, és soha többé nem akarok italhoz vagy droghoz nyúlni” – vallotta be a különböző botrányairól is híres, 47 éves sportoló a New York állambeli Veronában rendezett gála előtt.

Tyson azt is elmondta, hogy négy évvel ezelőtt már az öngyilkosságot és a drogtúladagolást fontolgatta.

„Az öngyilkosságot tervezgettem. Minden éjjel belőttem magam, de csodák csodájára másnap mindig felébredtem.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik