A férfiak álma, Kelly Brook dobta az erős rögbist

Vágólapra másolva!
2013.08.11. 13:47
null
Kelly Brook és Danny Cipriani itt még együtt (forrás: Evening Standard)
Az angol modell és színésznő Kelly Brook úgy döntött, szakít rögbis barátjával, Danny Ciprianival. A Piranha 3D és más hasonló kiváló alkotások „sztárja” ezen a héten dobta ki a házából a sportolót, miután állítólag a férfi megcsalta őt. Pedig kétéves kapcsolat után idén melegítették fel a szerelmi viszonyukat... Sajnos bebizonyosodott, hogy csak a káposzta jó felmelegítve.

A hírek szerint Kelly más nőknek küldött „mocskos” sms-eket talált a rögbisztár telefonjában… Hogy hogyan tudta megnézni őket, az még rejtély… Mindenesetre a pasas villámgyorsan az utcán találta magát.

„Még most sem hiszem el, hogy mit tettem” – sajnálkozott Cipriani.

A rögbis barátai szerint a 25 éves férfi összeomlott, mert még mindig csak Kelly Brookot szereti.

Sajnos mások bizonyítékokkal is tudtak szolgálni. Stacey Simcox azt mondta, nyolc hónapon át küldözgetett neki sms-eket a rögbis.

„Kezdetben nagyon kedves szövegeket küldött. Megkérdezte, milyen volt a napom, elcsevegtünk. Pár héttel később azonban egyre durvábbak lettek az üzenetek. Arról kezdett írni, hogy mit szeretne tenni velem, és hogy találkozzunk egy jó szexre.”

„Egyre nyersebben fogalmazott, én pedig egyszer csak már arra gondoltam, hogy micsoda patkány ez a férfi… Egyszerűen nem értettem, hogy lehet ilyesmire képes. Minden férfi Kellyről ábrándozik, ennek a Dannynak pedig még ő sem elég.”

Úgy látszik azonban, hogy sokáig nem bánkódott Brook, és máris összeboronálták őt az angol újságok Jay Brown színésszel, akivel együtt töltött egy görbe éjszakát, bár szigorúan csak egy szórakozóhelyen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik