Van, akinek megérne 2.5 milliót, hogy 45 percet töltsön Scholesszal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.17. 10:24
null
Nem csoda, hogy a nagy harcost imádták a Man. United szurkolói (Fotó: Action Images)
Miután az Arsenal részeges csatárát, Nicklas Bendtnert egy Arsene Wenger bőrébe bújt ismeretlen kezdte árulni az eBayen, a napokban Paul Scholes nevével is találkozhatnak a világhírű internetes csere-bere oldalon szörföző futballrajongók, persze teljesen más megvilágításban.

A Manchester United immáron másodszor visszavonult örökmozgója a jövő héten fia klubjának egy családi hangulatú mérkőzésen vesz részt, csapatában pedig bárkinek örömmel szorítanak egy kezdő pozíciót, aki hajlandó súlyos font ezreket fizetni azért, hogy Scholesy mellett futballozzon. Az eBayen 10 fontról indult a licit, jelenleg 50 felajánlásnál és 7500 fontnál jár, még hat napig várják a vállalkozó kedvű rajongók ajánlatait az életre szóló élményért cserébe.

A leendő játszótárs azért jobb, ha felkészül rá, hogy Scholsey mindig komolyan veszi a focit... (Fotó: Action Images)
A leendő játszótárs azért jobb, ha felkészül rá, hogy Scholsey mindig komolyan veszi a focit... (Fotó: Action Images)

A legvörösebb vörös ördög, aki generációja egyik legjobb középpályásaként hagyta ott az Old Traffordot, az éves rendszerességgel megrendezésre kerülő Stalybridge Celtic Juniors edzők vs. apukák mérkőzésen teszi tiszteletét, a szervezők pedig úgy gondolták, jót tenne a klubház felújítási projektjének, ha szorítanának egy helyet Scholes mellett, amire bárki jelentkezhet, akinek a kondíciója és a bankszámlája is megfelelő hozzá. A licit nyertese pénzéért cserébe 45 perc futballt nyerhet az apák csapatában pályára lépő Paul Scholes társaként.

A mérkőzést július 26-án, pénteken rendezik Cheshire-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik