Új kamerák miatt lakoltatták ki a Manchester United bérleteseit

Vágólapra másolva!
2013.07.22. 13:14
null
Öröm és bánat: költözni kell, de ingyen lesz a BL-szezon (Forrás: telegraph.co.uk)
A Manchester United hatvan hű bérletesét lakoltatta ki és költöztette át az Old Trafford nézőterének egy másik pontjára, miután régi ülőhelyüket a stadionba telepített hatvan új – köztük 3D-s – kamerák foglalták el.

Az érintett szurkolók csak akkor tudták meg, hogy költözniük kell az East Stand Lower és a Stretford End lelátókról, mikor elballagtak megújítani éves bérletüket. Az Old Trafford nézőtere eddig sem szűkölködött a modern technika terén, de a nyáron újabb kamerák kerültek az „álmok színházába”, hogy a következő szezontól még nagyobb élvezetet nyújtson televízió előtt ülve követni az angol bajnok mérkőzéseit.

És mi vigasztalhatja az átköltöztetett bérleteseket? Ha élőben nem is a megszokott helyükről nézhetik majd Robin van Persie és társai góljait, hazaérve, az összefoglalókban a régi szemszögből elemezhetik a fontos történéseket, vagy megnézhetik az ismétlést HD minőségben és 3D-ben.

Persze a kártérítésről is gondoskodtak a figyelmes manchesteri vezetők: a kilakoltatott bérletesek a következő szezon hazai BL-meccseit ingyenesen látogathatják.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik