Sör, csajok, foci: bajoros hangulatban készül a Bayern a Garda-tó mellett - videó, galéria

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.06. 14:22
null
Felkészülni, vigyázz, kezdődhet a Trainingslager és az új idény - <a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('A_Bayern_Munchen_edzotabora_a_Garda-to_mellett')">Kattintson a GALÉRIÁÉRT!</a> (Fotók: twitter.com/FCBayern)
A BL-címvédő visszatért Itáliába, hogy megkezdje több frontos címvédő hadjáratát. A kulissza pazar, és tavaly már bizonyított.

A Bayern München a történelmi triplázást (bajnoki cím, Német Kupa-győzelem, Bajnokok Ligája-siker) hozó előző szezonra a Garda-tó partján kezdte meg a felkészülést – és, ha már ez a dolog láthatóan működik, akkor idén is maradtak ennél a forgatókönyvnél.

Elindulás és megérkezés az edzőtáborba:

A bajorok a Trentino tartományban lévő Riva del Gardát és az onnan néhány kilométerre fekvő Arco városkát jelölték ki bázisukként. Utóbbi festői kis futballpályáján rendezték meg a Paulaner Kupát, ahol a Paulaner Álomtizenegynek okoztak álmatlan éjszakát, miután 13–0-ra verték őket. A hangulat persze adott volt: napsütés, gyönyörű kulisszák, szőke pincérlányok nagy krigli sörökkel. És mindezt 4000 ezer futballra, sörre és bajor kolbászra éhes néző előtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik