Chad „Ochocinco” Johnson és a világ legostobább börtönbüntetése

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.12. 19:10
null
Chad és ügyvédje a bíróságon (Fotó: onenewspage.com)
A korábbi NFL-sztár azért állt bíróság elé, hogy kidumálja a próbaidő megsértését, de aztán egy rossz mozdulat...

A Cincinnati Bengals, a New England Patriots és a Miami Dolphins korábbi elkapója már számtalan elképesztő sztorival szerepelt a hírekben – próbálkozott az európia focival, a bikarodeóval, de akart aligátorokkal is küzdeni. A mostani eset azonban mindezeket simán kenterbe veri!

Történt, hogy az elmúlt esztendőben Ochocinco csúnyán összezördült az időközben tőle elvált feleségével, Evelyn Lozadával, amiért a bíróság próbaidőre bocsátotta. Ő azonban többször is megszegte annak szabályait, lévén, hogy két egymást követő alkalommal is elfelejtett jelentkezni a felügyelőjénél, ráadásul a családon belüli erőszakos viselkedést kezelő foglalkozásokon sem jelent meg.

Ez ügyben állt a floridai Broward megyei bíróság elé, ahol ügyvédje, Adam Swickle annyira jó munkát végzett, hogy sikerült a próbaidőt közhasznú munkára enyhíteni. A tárgyalást vezető bírónő, Kathleen McHugh ekkor azt mondta, hogy Johnson úr igazán hálás lehet az ügyvédjének, amiért az ilyen jó munkát végzett. És ezt nem kellett volna...

Chad ugyanis egy laza „seggre pacsival” mondott köszönetet, ami a bírónő szerint a bíróság durva megsértését jelenti – a jó kis közmunka helyett pedig hősünk a tárgyalóteremből mehetett a hűvösre, miután a törvény szigorú szolgája 30 nap elzárást szabott ki rá.

Az ügyvéd hiába próbálta menteni a helyzetet azzal, hogy az NFL-ben 11 idényt lehúzó Chad viselkedési kódexében ez a mozdulat a köszönet, a hála és az elismerés jele, a bírónő hajthatatlan volt, így aztán Ochocinco megkezdheti egy hónapos próbajátékát legújabb csapatában...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik