Bale CR7 és Beckham nyomdokain: saját márkát alapít

Vágólapra másolva!
2013.06.17. 20:59
null
Bale a 2012–2013-as szezonban 26 alkalommal gyakorolhatta kedvenc gólörömét (Fotó: Action Images)
Gareth Bale, a Tottenham Hotspur nyerőembere a futballpályánkon megfordult legsikeresebb márkanevek, Cristiano Ronaldo és David Beckham példáját követve szeretne egy önálló márkát kapcsolni saját nevéhez. Az első lépéseket védjegyének számító gólöröméből és mezszámából megálmodott logó, illetve név levédetésével tenné meg.

A walesi futballista fantasztikus szezont hagyott maga mögött májusban, a Tottenham együttesét szinte egymaga cipelte a Premier League ötödik helyére, az angol bajnokságban számos egyéni elismerést begyűjtött, őt választották a legjobb 21 éven aluli és a legjobb felnőtt labdarúgónak is. Jelenleg ő a Real Madrid első számú kiszemeltje az átigazolási piacon, népszerűsége folyamatosan növekszik, értékét 60-70 millió euróra becsülik.

A közeljövőben piacra kerülő saját márkája, az 'Eleven of Hearts' kedvenc gólöröme, a két kezével formált szív és londoni klubjában viselt mezszáma egyesülésével öltene testet. Szakértők szerint már az első évben 3 millió fontos bevételre számíthat a saját márkajelzésével ellátott termékek (cipők, ruházati termékek, sapkák, kiegészítők) értékesítéséből, feltéve, ha a Szellemi Alkotások Hivatala zöld utat ad Bale logójának levédetésére.

Bale márkájának tervezett logója (Forrás: Daily Mail)
Bale márkájának tervezett logója (Forrás: Daily Mail)

A több poszton is bevethető, elképesztően gólerős támadó „szívecskés” gólörömét 2010-ben mutatta fel először, bevallása szerint gyermekkori szerelmének és gyermeke anyjának, Emma Rhys-Jonesnak üzent vele.

A labdarúgás két legismertebb két lábon járó márkája, David Beckham 26 millió fontot, Cristiano Ronaldo pedig 13 millió fontot keres saját márkájának bevételeiből évente.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik