Elvesztette a fogadást, stewardessnek öltözött a milliárdos - képgaléria

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.12. 19:26
null
Micsoda nő ez a Branson! <a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('Branson_a_levegUben')">KÉPGALÉRIA</a> (Fotók: Action Images)
Brutális, vicces, gusztustalan, szórakoztató. Sir Richard Branson, a hóbortos milliárdos mind a négy jelzőnek megfelelt a minap, ráadásul egyszerre. A 2010-ben fogadást bukó, de a tétet csak most beváltó üzletember május 12-én női ruhába bújt, majd mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, beállt stewardessnek. Előre szólunk, sokkoló képek következnek!

Ha valaki esetleg már nem emlékezne, hogyan és főként miért jutottunk el a mostani esztétikai kútmérgezéshez: Branson, a Virgin Atlantic tulajdonosa anno 2010 elején arról kötött fogadást Tony Fernandesszel, az AirAsia X nevű légitársaság főnökével, egyúttal a Lotus Racing társtulajdonosával, hogy kinek a csapata végez jobban a Formula–1-es idény végén. A felek büszkén vállalták, aki veszít, az női légiutas-kísérőnek öltözve fog pezsgőt felszolgálni a másik fél légitársaságának a járatán. Ebből az utóbbi kis részinformációból mellesleg kiderült, hogy Mr. Bransonak is van egy saját repülős vállalkozása úgymint a Virgin Atlantic Airways.

No, de nem is ez a lényeg, hanem az eredményhirdetés. Mert ugyan a három évvel ezelőtti F1-es szezon végén egyik érintett csapat sem szerzett pontot, de a Lotus a jobb beérkezési pozíciók miatt megelőzte a Virgint, így aztán Bransont érte a megtiszteltetés, hogy a megállapodás apró betűs részleteit betartva piros ruhában, magas sarkú cipellőben, vágykeltő sminkben szolgálja fel azt az italt a riválisa repülőgépén.

Több mint két évet várt a világ az ígéret beváltására, de megérte, az elcsépelt frázist kölcsönvéve nem kicsit, nagyon.

Mert Richard Branson nagyon kitett magáért!

Kezdve azzal, hogy szőrtelenítette a lábát, amit ráadásul egy fekete neccharisnyával hangsúlyozott ki. Az arcszőrzetre viszont nem pazarolt időt, szakállasan tipegett a reptérre, az előírt piros munkaruhában, és az elírtnál bőségesebb adagnyi rúzzsal a száján.

A bevállalós milliárdos egyébként az AirAsia X Ausztráliából Malajziába tartó gépének fedélzetén vette fel a szolgálatot, ám az alig hatórás út is igazolta az alkalmatlanságát, legalábbis a fogadást megnyerő, s így természetesen szintén a gépen utazó Fernandes szerint, aki a landolás után elmondta, 10-ből 1-est adna a komája munkájára. A pöttyet szigorú kalkulusnak mondjuk nyilván az volt az oka, hogy Branson szándékosan rálöttyintette az „elnök úr” nadrágjára a kezében tartott narancslevet, így aztán a lotusos vezér alternatíva híján alsógatyában tette meg az út hátralévő részét.

A Perth-ből Kuala Lumpurba vezető repülés végén Branson elmondta: mindig is ki akarta próbálni magát légiutas-kísérőként, de úgy tűnik, vissza kell térnie mindennapi életéhez. Az útból és az a körüli hírverésből származó pénzzel egyébként egy kórházban ápolt gyerekeket segítő ausztrál alapítványt támogatnak az unatkozó, de kivételesen szórakoztató csilliárdosok.


 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik